Biletul zilei: Combo interesant pentru ziua de miercuri!

0

Continuă cu o nouă variantă a biletului zilei. Avem o propunere interesantă pentru cititorii noștri, o cotă finală de 2.25, formată din două evenimente.

După ce AS Monaco s-a impus în meciul tur din Germania cu scorul de 3-2 astăzi are șansa de o se califica în semifinale pe propriul teren. Borussia Dortmund va încerca să forțeze calificarea deoarece în meciul tur nemții nu si-au arătat adevărata față. Atunci jucătorii de la Dortmund au fost afectați de acel atac, care viza autocarul echipei.

Acest meci se anunță unul foarte dificil pentru Borussia Dortmund deoarece are nevoie de minim două goluri pentru a spera la calificare. Borussia Dortmund nu a câștigat în ultimele două deplasări din Uefa Champions League, iar în această seară va fi foarte greu să o facă. Pe propriul teren monegascii nu au pierdut în ultimele 6 meciuri europene disputate. În aceste partide cei de la Monaco au obținut 5 victorii și un rezutat de egalitate. Gazdele din această seară sunt într-o formă foarte bună ținând cont că și în Ligue 1 sunt în fruntea clasamentului.

Acest meci se anunță unul foarte deschis deoarece cei doi antrenori joacă totul pe cartea atacului. Ținând cont de ce jucători se află în cele două compartimente ofensive este foarte posibil să vedem goluri de ambele părți. Borussia Dortmund are 3 jucători foarte importanți pe care nu se va putea baza, Schurrle, Gotze și Bartra.

În Liga Națională de handbal masculin avem un duel foarte interesant, între Steaua și Suceava. Cele două echipe ocupă primele două locuri în play-out, cu același număr de puncte, însă sucevenii au un meci mai puțin disputat.

Am avut două partide de luptă în acest sezon, așa cum preconizăm că va fi și aceasta. Miza este destul de ridicată, în condițiile în care primele două formații clasate la finalul play-out-ului evită barajul de menținere în prima ligă.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor AS Monaco vs. Borussia Dortmund GG3+ 1.50 3-1 Da
 Romania Handbal Liga Națională CSA Steaua vs. CSU SuceavaSub 51.5 goluri1.50 39-27 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.25MIZĂ (unități): 6/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

sursă foto: gazetasv.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.