Flash Tips: Cele mai bune ponturi ale zilei!

0

Astăzi se stabilesc și celelalte două semifinaliste ale Ligii Campionilor la fotbal, iar pentru unul din meciuri echipa noastră a pregătit un pronostic. De asemenea, avem predicții și pentru handbal și baschet, la cote interesante.

FC Barcelona vs. Juventus Torino, Liga Campionilor

Avem o nouă minune pe Camp Nou, după cea din urmă cu o lună și jumătate? Greu de prezis, pentru că forma Barcelonei nu dă prea multe astfel de motive, în timp ce Juve pare a fi mult mai sigură în defensivă decât PSG.

Catalanii vin după un 3-2 cu Real Sociedad, în care însă nu se poate spune că a impresionat. Bascii au pus foarte multe probleme Barcelonei, raportul posesiei și al ocaziilor a fost sensibil egal, astfel că într-un scenariu similiar, Juve nu ar trebui să aibă emoții la calificare.

Torinezii, la prima vedere, ar avea nevoie de un singur gol pentru a merge mai departe. E un detaliu interesant aici, în condițiile în care doar de două ori în acest sezon Juventus nu a marcat: 0-0 cu Sevilla în Ligă și 0-1 cu Milan în campionat.

Barcelona a pierdut un jucător important față de meciul tur, pe Javier Mascherano, însă revine Sergio Busquets în centrul liniei mediane.

Mizăm 4/10 pe Juventus HA +1.25 la cota 1.94 disponibilă în oferta Betfair Exchange.

CSM Făgăraș vs. CSM Satu Mare, Liga Națională

E ultima șansă a lui CSM Satu Mare de a rămâne în Liga Națională, în condițiile în care diferența până la Făgăraș este de șase puncte. Ar trebui să avem astfel un meci de totul sau nimic astăzi, între cele mai slabe formații din campionat.

Ambele formații traversează o criză de rezultate, însă este și de înțeles de ce. Practic, diferența de șase puncte din clasament a fost făcută în meciurile directe din sezonul regulat, în care făgărășenii s-au impus cu 25-18 acasă și 26-25 în deplasare.

Satu Mare vine însă după o altă înfrângere la limită, 23-24 cu Steaua, una destul de dureroasă, pentru că deși au revenit de la 12-19, au pierdut în ultima secundă dintr-o aruncare de la șapte metri. A fost, de altfel, a cincea înfrângere la un gol a acestora din acest sezon. În schimb Făgărașiul a părut că așteaptă acest meci care poate salva, momentan, sezonul. Brașovenii cu o victorie ar scăpa de grijile retrogradării directe și s-ar putea concentra deja pe barajul de rămânere în prima ligă.

Mizăm 4/10 pe CSM Satu Mare +2.5 goluri la cota 1.85 disponibilă în oferta Superbet.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

BBM Bietigheim vs. HC Leipzig, Bundesliga

Calificată în finala Cupei EHF, Bietigheim are șansa de a face astăzi încă un pas spre titlul de campioană. Fetele lui Martin Albertsen defilează în campionat, dar au avut emoții în weekend, în deplasarea din Danemarca cu Nyk: deși câștigaseră cu 38-27 în tur, danezele au condus cu 29-19 în retur, însă în cele din urmă Bietigheim a strâns scorul și a cedat în cele din urmă cu 28-32.

Leipzig traversează o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar și din acest motiv rezultatele din campionat sunt slabe. Reprezentanta Germaniei în Liga Campionilor a pierdut deja două jucătoare în timpul sezonului, Luisa Schulze, plecată chiar la Bietigheim, și Katja Kramarczyk, la Leverkusen, iar alte trei componente de bază, Shenia Minevskaja, Anne Hubinger și Saskia Lang, și-au anunțat deja noile destinații din vară.

Mizăm 5/10 pe peste 55.5 goluri marcate în meci la cota 1.87 disponibilă în oferta Betano.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Real Madrid vs. Darussafaka, Euroligă

Astăzi a venit rândul celor de la Real Madrid să îi vedem la lucru, câștigătorii sezonului regulat. Real va întâlni echipa care a prins play-offul în ultima etapă printr-o victorie în fața echipei Steaua Roșie Belgrad. În acest meci ne așteptăm la un recital de coșuri frumoase din partea Realului daca analizăm forța lor ofensivă.

Real Madrid înscrie în medie peste 86 de puncte în fiecare partidă. Turcii de la Darussafaka abia se apropie de media de 80 de puncte. Pentru Real Madrid coșgeterul echipei este Sergio Llull, care are o medie de peste 16 puncte marcate în fiecare meci.

În 4 din ultimele 6 meciuri din Euroliga disputate de Real în propria sală au marcat peste 90 de puncte. Cele 2 adversare de astăzi s-au întâlnit și în luna februarie, tot la Madrid, dar atunci Realul s-a impus clar cu 101 la 83.

Mizăm 4/10 pe cota de 1.95 pentru pronosticul că Real Madrid va marca peste 87.5 puncte disponibilă în oferta Betano.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.