Flash Tips: vezi recomandările de pariere ale zilei din fotbal și baschet

0

După o zi de pauză la secțiunea Flash Tips, iată că revenim cu selecții single din fotbal și baschet pentru astăzi, de pe urma cărora sperăm să profităm din plin.

Începem întâi prin a radiografia partidele de baschet selectate pentru astăzi.

Panathinaikos vs. Fenerbahce, Euroliga

Cel puțin pe hârtie acest sfert de finală pare a fi cel mai echilibrat pentru că se întâlnesc ocupantele pozițiilor 4, Panathinaikos, respectiv 5, Fenerbahce la finalul sezonului regulat. Panathinaikos nu a mai pierdut în propria sală de 11 meciuri, timp în care a obținut doar victorii.

Cele 2 adversare din acest meci au unele dintre cele mai slabe ofensive cu doar aproximativ 77 de puncte în medie pe meci. În schimb defensivele celor două echipe sunt foarte bine puse la punct, ambele echipe primind în medie puțin peste 74 de puncte.

În sezonul regulat cele 2 echipe și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând meciul de pe teren propriu. Publicul grec își va face simțită prezența și va pune mare presiune pe adversar. În acest meci trebuie să ținem cont că orice detaliu face diferența.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor la cota 1.65 disponibilă în oferta NetBet.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

SCM Craiova vs. UBT Cluj, Liga Națională Masculin

După ce  în primele două  meciuri disputate la Cluj, UBT a obținut victorii categorice în care a încris peste 100 de puncte, clujenii  vor merge la Craiova să obțină a treia victorie și să pună capăt acestui sfert de finală. Oltenii vor dori să își demonstreze valoarea și să obțină minim o victorie pe propriul teren.

Formația pregătită de Mihai Silvășan va miza din nou pe ofensivă, capitol la care stă foarte bine. Clujenii au cea mai bună ofensivă a campionatului cu peste 87 de puncte în medie în timp ce Craiova înscrie aproape 79 de puncte pe partidă.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Clujenii au întreg lotul disponibil în timp ce pentru olteni Hargrov nu va juca. Astăzi pe parchetul sălii din Craiova ne așteptăm la multe puncte marcate de ambele echipe, ținând cont de ofensivele pe care le au. Cred că acest meci va fi la fel de spectaculos ca primele două întâlniri.

Mizăm 4/10 pe linia de peste 166,5 puncte în meci la cota 2.05 oferită de Unibet.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Leicester vs. Atletico Madrid, Champions League

Atletico Madrid va porni la adăpostul rezultatului de 1-0 consemnat la sfârșitul meciului tur. Totuși Leicester va fi o nucă tare pentru madrileni. Echipa pregătită de Diego ’’Cholo’’ Simeone, care este un as al defensivei a primit doar 2 goluri în ultimele 9 meciuri disputate.

Leicester a câștigat toate partidele jucate în acest sezon pe propriul stadion, King Power Stadium. Leicester nu a înregistrat niciun succes în ultimele 3 meciuri jucate în toate competițiile. O absență notabilă a ’’vulpilor’’ este absența căpitanului Wes Morgan . Cred că în acest meci experiența madrilenilor își va spune cuvântul deoarece ei au jucat 2 finale de Ligă în ultimii 3 ani. Griezmann, marcatorul golului din tur și compania vin în Anglia să înscrie și să nu aibe emoții în privința calificării.

Leicester este echipa cu cele mai puține goluri marcate în Champions League din cele 8 rămase, cu doar 10 goluri în 9 partide, iar jumătate dintre ele au venit din faze fixe.

Mizăm 5/10 pe X la pauză sau la final de partidă la cota 1.73 din oferta Superbet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.