Biletul Zilei: ne îndreptăm spre o nouă zi câștigătoare de sărbători

0

Continuăm parcursul profitabil al secțiunii Biletul Zilei cu o variantă cotată la valoarea 2 pentru astăzi și procentaje de reușită de la 66% în sus luate individual conform cotelor primite.

Returul sferturilor de finală din Uefa Champions League are o favorită clară la calificare, Real Madrid. Madrilenii au avantajul victoriei din meciul tur, victorie obținută cu scorul de 2-1. Bavarezii au nevoie de goluri pentru a spera la calificare.

Realul este într-o formă din ce în ce mai bună, deoarece de 11 meciuri nu au simți gustul înfrângerii. Chiar dacă începutul meciului tur a fost dominat de Bayern care au condus  cu 1-0 și au ratat un penalty, Realul a pus stăpânire pe joc și a reușit în final să se impună la final cu scorul de 2-1. Trupa pregătită de Zizou este pe o pantă ascendentă atât prin prisma jocului dar și a rezultatelor.

Bayern va veni pe Santiago Bernabeu pentru acest meci, care este cât un sezon pentru bavarezi. Bayern are nevoie de victorie dar este foarte greu să o obțină dacă ținem cont de faptul că Realul este neînvinsă în ultimele 12 meciuri din Champions League. Pentru acest meci ne așteptăm la multe goluri ținând cont că celor 2 echipe le vor lipsi 4 fundași centrali. Pepe și Varane de la Real și  cuplul Hummels – Boateng de la Bayern vor fi absenți de la acest meci.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

PSG joacă azi în Ligue 1 un meci în deplasare la Metz și cu siguranță și-a făcut calculele pentru a acumula toate punctele puse în joc. Parizienii ar egala astfel la puncte încăpățânatul lider de la Monaco.

Metz este la 5 puncte deasupra liniei de retrogradare, dar grijile nu sunt dispărute. Mai sunt 5 etape până la final și vor aștepta cu sufletul la gură decizia comisie de disciplină în cazul Bastia. Gazdele nu impresionează pe teren propriu, dar sunt destul de dificil de bătut în unele cazuri, drept mărturie stând faptul că sunt neînvinși în 10 din ultimele 11 partide disputate aici.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Real Madrid vs. Bayern M. 1X & 2+ 1.52 1-2 Nu
 Franta Fotbal Ligue 1 Metz vs. PSG Metz HA +3 1.35 2-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

LEGENDĂ:

  • 1X & 2+ = gazdele nu pierd și se marchează minim 2 goluri
  • Metz Handicap Asiatic +3 = Metz nu pierde cu mai mult de 3 goluri (la o diferență de fix 3 goluri se returnează miza)

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.