Biletul Zilei: câștigăm și în cea de-a doua zi de Paște?

0

Biletul Zilei propus pentru ieri se îndrepta către câștig când meciul de la Bastia a fost oprit la pauză. Cel mai probabil va trebui să așteptăm 48 de ore și apoi vom primi cota 1, care va diminua câștigul, în cazul în care meciul nu se reia azi sau mâine.

Varianta propusă astăzi este formată din 2 evenimente cu șanse bune de câștig, iar procentajele individuale de reușită conform cotelor primite pleacă de la 66%în sus.

Reading, formația la care activează și românul Adi Popa, este foarte aproape de a-și asigura prezența în play-off-ul pentru promovarea în Premier League, iar meciul de azi contra lui Rotherham pică perfect. Oapseții sunt matematic retrogradați și joacă fără nicio miză.

Chiar dacă ar fi existat vreo miză, performanțele recente ale lui Rotherham tot i-ar fi indicat ca și victime sigure în această seară, ei pierzând ultimele 13 deplasări consecutive și încasând minim 2 goluri în 19 din ultimele 22 de partide disputate în deplasare.

Reading este neînvinsă în ultimele 8 meciuri pe propriul teren, iar în 5 din ultimele 6 directe cu Rotherham nu a primit gol.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

În campionatul Norvegiei avem parte de o partidă destul de dezechilibrată, în care Viking, echipă cu 3 eșecuri în primele 3 etape disputate, primește vizita acceleratului Rosenborg. Fără înfrângere pe plan intern în 30 din ultimele 32 de partide, Rosenborg are 3 victorii din tot atâtea posibile și a marcat minim 2 goluri în 10 din ultimele 12 meciuri disputate.

Viking a încasat minim 2 goluri în ultimele 3 partide consecutive disputate pe propriul teren, iar problema lor este lipsa calităților individuale a jucătorilor din lot. Este adevărat că în cele 3 meciuri de până acum le-a lipsit omul de gol, nigerianul Samuel Adegbenro, care este așteptat să revină la partida de astăzi, dar problema va fi în defensivă, acolo unde gazdele vor avea de înfruntat un trio ofensiv nemilos al campionilor format din Jevtovic, Lars Bendtner și Helland.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal ChampionshipReading vs. Rotherham 1 1.36 2-1 Da
 Norvegia Fotbal EliteserienViking vs. Rosenborg 2 1.50 0-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.04MIZĂ (unități): 8/10 Da

*cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din oferta Fortuna. Click aici și pariază biletul fără risc, cu un bonus asigurat de 300 de Ron în cazul în care pierzi.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.