Flash Tips: 5 recomandări de pariere argumentate pentru duminică

0

Am înregistrat noi puncte de profit și după cele 9 ponturi oferite ieri de echipa noastră, iar astăzi avem 5 recomandări în exclusivitate din fotbal.

Echipa de tipsteri a Piatadeponturi.ro se dovedește a fi una dintre cele mai bune din România în materie de recomandări de pariere argumentate în regim single și sperăm să furnizăm cât mai multe informații valoroase cititorilor.

Oostende vs. Anderlecht, Play-off Jupiler League

De la ora 19.00, a treia etapă a play-off-ului campionatului belgian de fotbal programează partida Oostende – Anderlecht. Jocul are auspicii speciale pentru portarul titular al gazdelor, Silvio Proto, cel care a fost căpitan la Anderlecht stagiunea trecută și care, până acum, a evitat o confruntare directă cu echipa sub culorile căreia a cunoscut gloria.

Poarta lui Anderlecht acum este asigurată, prin rotație, de Boeckx care apără în competiția internă, dar și de spaniolul Ruben, titularizat în Europa League.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Anderlecht este șubrezită de accidentări și de eclipse de formă la mai mulți titulari. Printre aceștia se numără românii Stanciu și Chipciu, dar și cel mai scump fundaș transferat în Belgia, senegalezul Mbodji. Niciunul nu joacă mare lucru în ultima perioadă, oboseală acumulând și fundașii laterali sârbi, Spajic și Obradovic.

În acest context, surpriza poate veni de la Berrier sau Fernando Canesin, mai ales că Oostende joacă foarte bine acasă.

Sugerăm 6/10 pe dubla de 1X, cu cea mai mare cotație pe panoul Unibet, la 1.77. 

West Brom vs. Liverpool, Premier League

În încercarea de a prinde ultima treaptă a podiumului, ’’cormoranii’’ de la Liverpool vor avea un meci foarte dificil la West Brom. Ne așteptăm la un meci deschis în care ambele echipe vor puncta minim o dată pe tabelă.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ambele echipe au apărări modeste, iar în media de goluri primite în acest sezon este de peste un gol în fiecare partidă.  Jurgen Klopp are problem în alcătuirea primului 11. Liverpool nu se vor putea baza pe 5 jucători pentru aceast meci. Cele mai importante absențe sunt cele ale lui Henderson,  Lallana și Mane.

În 7 din din ultimele 8 etape West Brom a primit cel putin un gol. Ultimele 7 meciuri ale cormoranilor au fost marcate goluri de ambele părți.

Privind datele  statistice este foarte probabil să asistăm la un meci cu goluri în ambele  părți și recomandăm această selecție la cota 1.90 disponibilă la Unibet cu 5/10.

Manchester United vs. Chelsea, Premier League

Chelsea va merge pe ’’Teatrul viselor’’ pentru a mai face un pas spre mult așteptatul titlu. Diavolii, pe teren propriu, vin dupa trei rezultate de egalitate, înregistrate în fața  celor de la Bournemouth, West Bromwich Albion si Everton. Pentru acest meci The Special One are probleme în defensivă în urma absențelor lui Smalling și Jones.â

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

În 6 din ultimele 7 partide ale londonezilor au fost meciuri care s-au terminat cu goluri de ambele părți. Albaștrii au câștigat 6 dintre aceste partide. Ținând cont ca Antonio Conte va avea la dispoziție întreg lotul, echipa lui este favorită la cele 3 puncte. Chelsea are un avantaj moral față de adversarii de astăzi deoarece nu au pierdut de 12 întâlniri directe, iar pentru United returul de joi din Europa League este prioritatea numărul 1!

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic 0 pentru victoria lui Chelsea, la cota 1.90 disponibilă în oferta Unibet.

Granada vs. Celta Vigo, La Liga

După ce Celta Vigo a învins pe Genk în sferturile Europa League cu scorul de 3-2, astăzi Celta va avea un meci dificil la Granada. Ținând cont că se vor întâlni două apărări foarte slabe așteptăm goluri în ambele părți.

Granada are una dintre cele mai slabe defensive din Primera cu o medie de peste 2 goluri primite pe meci. În ultima perioadă ofensiva gazdelor a dat semne de revenire, înscriind în 3 din ultimele 4 meciuri disputate.

Celta Vigo își va odihni probabil jucătorii pentru returul din Europa League. 3 din ultimele 4 partide disputate de Celta au fost meciuri în care au înscris ambele echipe și în meci s-au marcat minim 4 goluri.

Mizăm 5/10 pe 1X și ambele marchează în meci la cota 2.45 disponibilă doar în această ofertă!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

FC Dinamo vs. FC Viitorul, Liga 1

Dinamo primește din nou vizita lui Viitorul – pentru a șasea oară în istorie – și este în căutarea primei victorii. Și trebuie să admitem că Dinamo este o formație ce a arătat bine în ultimele două etape, pe care le-a și câștigat de altfel, 2-0 cu CFR Cluj și 2-1 cu Astra, meciuri în care de fiecare dată Rivaldinho și-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Pentru Viitorul un pas greșit pe Ștefan cel Mare ar însemna ieșirea din cursa pentru titlu, în cazul în care FCSB ar câștiga în Gruia, cu CFR. Așa cum spunea, istoria confruntărilor de pe Dinamo îi dă lui Viitorul speranțe la victorie, mai ales că pe terenul lui Dinamo a marcat în total 15 goluri!

Contra l-a pierdut pe Bumba, accidentat la coapsă, în timp ce oaspeții nu au nicio absență pentru acest duel.

Mizăm 5/10 pe goluri în ambele porți la cota 1.88 disponibilă în oferta Unibet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.