Biletul Zilei: ne facem datoria chiar și de Paște cu o variantă încrezătoare

0

Așa cum fotbaliștii au de lucru în prima zi de Paște, suntem alături de ei și ne facem și noi meseria chiar și în zi de sărbătoare.

Pentru astăzi echipa noastră a selectat o variantă formată din două meciuri cu șanse considerabile de câștig.

Primul meci se dispută între două echipe ce până acum puțin timp se aflau pe marginea prăpastiei în Bundesliga. Rezultatele bune din ultima perioadă fac însă ca atât Werder, cât și Hamburg să fie liniștite în acest moment, pe cât posibil.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Werder a avut meciul în mână la Frankfurt etapa trecută, când a intrat la cabine cu 2-0, dar s-a mulțumit în cele din urmă cu un singur punct. Forma este însă fantastică, 20 de puncte din ultimele 24 maxim posibile și 20 de goluri marcate!

Hamburg  a jucat bine pe teren propriu și a reușit să urce până pe 13 după victoriile cu Gladbach, Koln și Hoffenheim.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

După meciul celebru de joi din Europa League, Lyon se deplasează astăzi la Bastia, de unde greu se câștigă puncte. Corsicanii sunt pe ultimul loc în Ligue 1 cu 5 runde înainte de final, dar au un meci mai puțin disputat și doar 3 puncte îi desparte de zona salvabilă.

Din cele 16 meciuri disputate pe propriul teren în actuala stagiune, Bastia a pierdut doar 4, însă și victoriile sunt puține, 3 la număr. Cele 9 rezultate de egalitate au risipit puncte prețioase care i-au adus în postura de lanternă roșie.

Lyon este la 19 puncte depărtare de podium, astfel că întrecerea internă este pe plan secund pentru ei, prioritatea fiind Europa League, unde se află la 90 de minute de semifinale, iar meciul de joi de la Istanbul va fi prioritar.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Werder vs. Hamburg ambele înscriu 1.61 2-1 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Bastia vs. Lyon Bastia +1.5 HA 1.39 0-0 void
COTĂ FINALĂ: (2.24) 1.61MIZĂ (unități): 8/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.