Flash Tips: ponturile zilei din handbal, rugby și fotbal

0

Continuăm cu șirul analizelor și al pronosticurilor și în Sâmbăta Mare. Am analizat pentru dumneavoastră partide din fotbal, rugby și handbal, din competiții importante ale Europei, și vă oferim cote pe măsură.

Palermo vs. Bologna, Serie A

Soarta lui Palermo în acest sezon este deja stabilită, încât sicilienii nu au nicio șansă în a evita retrogradarea în acest sezon. Băieții antrenați de Diego Bortoluzzi o adevărată criză, cu un singur punct obținut în ultimele opt etape și acela în fața lui Sampdoria, un 1-1.

Bologna nu are emoții pe acest final de sezon, dar s-a dovedit a fi o echipă periculoasă pe parcursul acestui sezon. Totuși, vine după două etape în care nu a marcat, 0-1 cu Fiorentina și 0-3 cu Roma, o serie ce poate fi însă ruptă astăzi.

A fost 3-1 pentru Bologna în tur și am putea avea un meci cu goluri și astăzi, mai ales că Palermo doar încearcă să-și salveze imaginea, pe cât se poate, în acest final.

Mergem 5/10 pe goluri în ambele porți la cote de 1.75, opțiune disponibilă în oferta Unibet.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Hoffenheim vs. Borussia Monchengladbach, Bundesliga

Revelația Hoffenheim și una din reprezentantele Bundesligii din acest sezon european se află față în față în această după-amiază. Ne așteaptă un meci interesant din punctul nostru de vedere, având în vedere circumstanțele.

După acel 1-0 cu Bayern, a urmat un mic recul pentru Hoffe, care a cedat 1-2 la Hamburg într-o deplasare însă foarte dificilă. Nu este însă un rezultat care să complice foarte tare situația în cursa pentru locul trei, dacă ținem cont că și Dortmund a clacat etapa trecută. Așadar, Hoffenheim este în continuare pe locul trei, dar are nevoie de un succes astăzi pentru a-și crește speranțele la calificarea directă în Ligă.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Gladbach are un sezon sub așteptări, însă au scos șapte puncte în ultimele trei etape și au urcat până pe opt. Sunt rezultate are îi dau dreptul să spere la calificarea în Europa League, pentru că situația din Bundesliga este foarte strânsă: diferența dintre locul cinci și locul zece este de doar șase puncte.

Mizăm 5/10 pe 1X & ambele marchează la cota 2.05 disponibilă doar aici.

ETO Gyor vs. Metz, Liga Campionilor

După 31-32 în tur, Gyor are clar prima șansă la calificare. Rezultatul din prima manșă este însă foarte surprinzător, în condițiile în care vicecampioana Europei este favorită certă.

Maghiarele au însă astfel la două înfrângeri consecutive în două partide pe care și-au dorit să le câștige, după ce pierduseră și finala Cupei, 32-34, cu FTC. Gyor rămâne însă principala favorită la câștigarea Ligii și a demonstrat deja pe teren propriu în acest sezon cât de tare este.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Pentru Metz, victoria din tur este un mare bonus, pentru că valoric vorbind, mai sus de sferturi nu poate să ajungă în acest sezon. Precedentele deplasări de la Gyor s-au terminat rău pentru Metz, 27-31 sau 19-34.

Mizăm 6/10 pe Gyor -5.5 goluri la cotă 1.87, disponibilă în oferta Unibet!

Southampton vs. Manchester City, Premier League

Forma arătată în ultimele meciuri de cetățeni în Premier League îi pune în pericol să piardă și ultimul loc de Champions League. Trupa lui Guardiola are nevoie de cele 3 puncte puse în joc pentru a mai scăpa de emoții pe finalul de campionat.

City stă excelent pe faza de atac, dar primește goluri destul de ușor pentru o echipă cu pretenții. Ultimele 5 meciuri ale trupei pregătite de Pep au fost partide în care au înscris ambele echipe. Acest lucru sugerează vulnerabilitatea defensivei cetățenilor.

Sfinții pe propriul teren marchează în mod constant fiind foarte redutabili în fața propriilor fani. În ultimele 9 meciuri au marcat în 8 dintre ele cel putin un gol. Cea mai importantă absență a gazdelor este cea a fundașului Van Dijk. 4 din ultimele 5 meciuri ale cetățenilor au fost partide în care au marcat ambele echipe și un total de minim 3 goluri.

Mizăm 5/10 pe goluri marcate în ambele porți și minim 3 înscrise în meci la cota 1.90 disponibilă în Betfair SportsBook!

Barcelona vs. Real Sociedad, La Liga

Catalanii au nevoie de victorie pentru a ține aproape de Real Madrid. Pe Camp Nou Barcelona are o serie de 6 victorii în ultimele 6 meciuri. Ofensiva Barcelonei este cea mai bună din Primera cu o medie de aproape 3 goluri pe meci.

În 5 din ultimele 7 meciuri disputate de catalani pe teren propriu au fost partide în care ambele echipe au punctat pe tabela de marcaj. Luis Enrique va avea probleme în defensivă prin absența lui Mascherano, punct fix în defensiva gazdelor. O altă absență de marcă este cea a superstarului Neymar.

Vrei să primești direct pe mail biletele de cote mari jucate de tipsterii noștri GRATUIT! Click aici și rezolvă problema! Vei afla primul când se postează!

Sociedad va veni să obțină puncte pe terenul Barcei și are nevoie să înscrie. Catalani nu au pierdut pe propriul teren de 21 de meciuri, iar în toate aceste partide au marcat minim un gol. Tinând cont de ofensiva catalanilor este foarte probabil să caștige dar să marcheze și oaspeții minim un gol.

Mizăm 5/10 la cota 1.85 disponibilă la Unibet pentru goluri în ambele porți!

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Monaco vs. Dijon, Ligue 1

Liderul din Ligue 1 va da astăzi o nouă reprezentație după victoria din Champions League de la Dortmund. Cu o medie de peste 3 goluri în meciurile de pe teren propriu Monaco este obligată sa câștige și să mențină avansul de 3 puncte avut înaintea etapei față de PSG. Singura absență de marcă este cea a lui Sidibe dat ca incert înaintea meciului.

Cu 5 înfrângeri în ultimele 7 etape Dijon se îndreaptă spre liga a doua. Chiar dacă este la doar 2 puncte de salvarea de la retrogradare nu au șanse mari la un rezultat pozitiv în deplasarea de la Monaco.  În ultimele 6 meciuri de pe teren propriu monegascii au obținut victorii în urma unor partide în care s-au marcat minim 3 goluri.â

Mizăm 5/10 pe 1 pauză-1 final & minim 3 goluri marcate în meci la cota 1.82 disponibilă în oferta SuperBet.

Inter Milan vs. AC Milan, Serie A

Inter și AC Milan ne pregătesc un meci închis în Derby Della Madoninna. Celor  două adversare le va fi greu să se distanțeze pe tabela de marcaj după ultimele evoluții. Cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament. Ambele echipe au avut rezultate oscilante de la meci la meci.

O absență de marcă pentru nerazurri ar putea fi accidentarea lui Mauro Icardi. Lipsa acestuia ar putea influența decisiv rezultatul final al partidei. Chiar dacă rosso-nerri au caștigat în ultima etapă cu scorul de 4-0 nu trebuie sa uităm rezultatul din urmă cu 2 etape când au terminat 1-1 cu ultima clasată, Pescara.

Meciul tur dintre cele 2 echipe s-a terminat cu scorul de 2-2, dar în acea partidă nici o echipă nu s-a putut distanța decisiv.

Mizăm pe un nou rezultat de egalitate la cota 3.60 disponibilă în Betfair Exchange cu mize 3/10!

Leverkusen vs. Bayern, Bundesliga

Astă seară, de la ora 19.30, Bayer Leverkusen întâlnește pe teren propriu, în etapa de Bundesliga, pe Bayern Munchen, formația oaspete fiind deja campioană a Germaniei, în urma rezultatelor excelente înregistrate în actuala campanie.

Lars Bender, Calhanoglu și Wendell lipsesc cu certitudine de la Leverkusen. Planează suspiciuni de accidentări insurmontabile în cazurile lui Chicarito și Tait. De partea cealaltă, bavarezii nu îi vor folosi pe Hummels și pe vedeta poloneză a atacului, Lewandowski.

Aspirinele sunt pe locul 12, fără a putea ajunge în zona cupelor europene, dar au nevoie de un rezultat bun, pentru reconcilierea relației cu fanii. Cotele pe gazde au scăzut de la 6.75, până în jur de 4.40, mai ales că Bayern a utilizat această formulă și anul trecut când, tot așa, a câștigat titlul cu multe etape înainte de final.

Sugerăm linia de handicap asiatic Leverkusen +0.25, la cota de 2.82 la Betfair Exchange, cu mize 4/10.

Lyon vs. La Rochelle, Rugby

Antepenultima etapă a campionatului francez de rugby, Top 14, propune astăzi, de la ora 21.45, partida dintre Lyon și La Rochelle. Gazdele au tot făcut naveta între eșaloane, în ultimul timp, iar acum sunt pe locul 9, cu un total de 50 de puncte.

În schimb, echipa vizitatoare a explodat pur și simplu în acest sezon competițional, fiind, poate surprinzător, pe prima poziție în clasament. La Rochelle dorește să meargă mai departe pe această linie și să ajungă direct în semifinalele competiției, lucru garantat de o prezență între primele două.

Mizăm pe 2 solist, la o excelentă cotă de 4.00 de la Betfair, cu mize 3/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.