Biletul Zilei: targetăm un nou câștig în săptămâna mare

0

Până acum săptămâna mare a fost cu profit pentru tipsterii noștri și căutăm s-o încheiem cum se cuvine. Pentru astăzi echipa noastră a pregătit un combo format din 3 evenimente.

Șansele individuale de reușită ale meciurilor alese de specialiștii noștri pleacă de la 65% în sus, iar staking-level-ul rămâne la nivel mediu.

Everton primește vizita lui Burnley, echipa cu cele mai puține puncte adunate în deplasările acestui sezon, 4 la număr și singura care nu a reușit să câștige la meciurile disputate departe de casă până acum. Elevii lui Koeman fac ravagii pe Goodison Park, având 7 victorii consecutive, iar în 6 dintre acestea înscriind cel puțin 3 goluri. Romelo Lukaku este în formă excelentă și este golgheterul Premier League.

Watford primește pe Vicarage Road vizita lui Swansea, într-un meci care nu se anunță spectaculos, dar are implicații mari în zona fierbinte din subsol. După ascensiunea spectaculoasă de la venirea lui Paul Clement, Swansea acum este fără victorie în ultimele 5 meciuri din care a cules un singur punct și este acum pe loc retrogradabil, din nou.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Cu doar 2 înfrângeri pe propriul teren în ultimele 10 meciuri, Watford nu a cedat decât în fața echipelor din top-half, astfel că băieții lui Walter Mazzari au toate șansele să ne producă o bifă verde pe bilet. În 8 din ultimele 9 partide directe s-au înscris sub 2.5 goluri.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Cu un Andrea Belotti în formă excelentă, Torino are șansa unei noi victorii astăzi în fața unui Crotone aflat pe loc retrogradabil. Totuși, victoriile consecutive cu Chievo și Inter i-a adus pe oaspeți la doar 3 puncte de Empoli și le țin speranțele aprinse pentru sezonul viitor. În ultimele 8 etape consecutive disputate de Torino, ambele echipe au marcat și s-au înscris minim 4 goluri în meci, iar la ultimele 4 meciuri de pe propriul teren aceștia au marcat cel puțin 2 goluri. Sistemul 4-3-3 practicat de gazde este unul dintre cele mai spectaculoase ale sezonului.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Everton vs. Burnley 1 1.43 3-1 Da
 AngliaFotbal Premier League Watford vs. Swansea 1X 1.45 1-0 Da
 Italia Fotbal Serie A Torino vs. Crotone peste 2.5 1.53 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 3.17MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *cea mai bună valoare a cotelor a fost selectată din această ofertă unde PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI DACĂ UN GOL MARCAT DUPĂ MINUTUL 88 ÎȚI STRICĂ PARIUL! VEZI DETALII ÎN PAGINA PROMOȚIEI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.