Biletul Zilei: ne triplăm banii cu varianta de sâmbătă?

0

Biletul Zilei propune o variantă gata de pariat pentru sâmbătă, compusă din 3 meciuri cu șanse individuale de câștig de la 63% în sus.

Echipa noastră a radiografiat partidele și iată la ce conlcuzii au dus argumentele.

Am avut mereu dueluri spectaculoase între Borussia Monchengladbach și Borussia Dortmund, va fi încă unul? Cert este că moralul lui BVB după toate întâmplările din ultima perioadă este puțin scăzut, mai ales după eliminarea din sferturile Ligii de către Monaco.

Gladbach pare să fi găsit din nou drumul către gol, dar defensiva îi joacă feste. După succesul de la Koln cu 3-2 a urmat acel 3-5 de la Hoffe, deși partida a fost echilibrată.

A fost 4-1 în tur pentru Dortmund, însă aspectele meciului de sâmbătă ar putea fi puțin diferite. Noutăți în echipa lui BVB nu sunt față de meciul de marți, de la Monaco.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la 888 sport prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Ieșită din cursa pentru locul 3, miza lui Atalanta este o clasare pe locul 4 sau 5, care asigură calificarea în Europa League. Iar remiza de la Roma poate fi un punct de plecare, în condițiile în care de acolo, în Serie A, doar Napoli a plecat cu puncte.

Gruparea din Bergamo are în față un oponent lipsit de griji în acest moment. Bologna este la 14 puncte peste Crotone, echipă ce se află pe loc retrogradabil în acest moment, cu șase etape înainte de final. Nici măcar în etapa trecut, când a întâlnit una din cele mai slabe echipe din campionat, Bologna nu s-a impus: 0-0 la Palermo. În acel meci Pulgar a văzut cartonașul roșu și astfel va rata această deplasare.

Atalanta s-a impus cu 2-0 în tur, la singurele șuturi expediate pe poartă în cele 90 de minute.

VEZI AICI ȘI COTA 5 ZILNICĂ!

Lukaku își întâlnește victima preferată în drumul spre titlul de golgheter. Belgianul a înscris în poarta lui West Ham în toate cele 9 meciuri jucate. Are, însă, doar un gol în ultimele 7 deplasări, din care Everton a câștigat doar una.

Oaspeții sunt pe locul 7 și își pot asigura matematic calificarea în cupele europene cu o victorie, având 13 puncte peste WBA. West Ham a reușit să se îndepărteze de retrogradare după victoria cu Swansea și egalul cu Sunderland, oprind un șir de 5 înfrângeri consecutive. West Ham nu a mai câștigat acasă cu Everton de 10 ani, cu 7 înfrângeri și 3 egaluri în toate competițiile.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Gladbach vs. Dortmund ambele înscriu 1.47 2-3 Da
 Italia Fotbal Serie A Atalanta vs. Bologna 1 1.35 3-2 Da
 Anglia Fotbal Premier League West Ham vs. Everton ambele înscriu 1.57 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 3.11MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.