Biletul Zilei: Cotă 2.84 pentru ziua de miercuri!

0

Avem un combo interesant pe care vi l-am pregătit pentru ziua de miercuri, format din trei evenimente. Apreciem că acest bilet are o șansă importantă de reușită, iar cota este pe măsură.

Juventus poate să facă o triplă istorică în acest sezon: este aproape campionă în campionatul intern, calificată în finala Cupei Italiei, unde o va întâlni pe Lazio, dar va juca și în finala UEFA Champions League, contra Realului. Juve și Lazio se vor înfrunta în al 69-lea episod al Cupei Italiei.

Juventus este favorită să câștige această partidă și să își adjudece trofeul. Chiar dacă în ultima etapă bianconerii au fost învinși de AS Roma cu scorul de 3-1, ei au avut o serie de nouă jocuri fără înfrângere. Echipa lui Massimiliano Allegri mai are de disputat în acest sfârșit de sezon patru meciuri, iar la sfârșitul a trei dintre ele poate câștiga câte un trofeu.

Învinsă în ultima etapă, Lazio Roma păstrează mari șanse să încheie sezonul din Serie A pe poziția a patraa. În semifinalele Cupei Italiei biancoceleștii au trecut de AS Roma la capătul unei duble foarte echilibrate. Ofensiva echipei lui Simone Inzaghi este într-o formă foarte bună, reușind să înscrie în ultimile cinci jocuri, iar în două dintre acestea peste șase goluri.

AS Monaco mai are nevoie de un singur punct pentru a sărbători câștigarea titlului în Ligue 1. După o luptă grea cu PSG, astăzi monegascii pot începe sărbătoarea la sfârșitul acestei partide. La prima vedere vor obține o victorie facilă în acest meci în fața celor de la Saint Etienne.

Monaco a legat o serie incredibilă de zece victorii în Ligue 1, iar faptul că ocupă prima poziție este deloc întâmplător. Monaco a etalat cel mai atractiv fotbal din campionat, mult peste PSG, și cifrele sunt de partea ei. În schimb, Saint Etienne vine după un umilitor 0-5 cu PSG pe teren propriu. E un rezultat ciudat, pentru că fosta echipă a lui Bănel Nicoliță are una din cele mai bune defensive din campionat, cu doar 37 de goluri primite, și doar primele trei clasate stau mai bine la acest capitol. Rămâne însă de văzut cum va face față atacului lui Monaco, formație ce a produs o medie de 2.83 goluri pe meci.

În play-out-ul Ligii Naționale de handbal avem un meci foarte important: CSM Focșani-CSU Suceava. Cele două echipe se află în luptă directă pentru evitarea turneului de promovare/retrogradare, de la mijlocul lunii iunie.

Am avut meciuri pe muchie de cuțit între cele două echipe, așa cum foarte probabil va fi și acesta. Miza este destul de mare, iar presiunea este pe formația gazdă, care are două puncte mai puțin clasament și un meci în plus disputat. Deci, în cazul în care Suceava se va impune, situația locului doi este clară.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Copa Italia Lazio vs. Juventus Juventus câștigă trofeul 1.52 2-0 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Monaco vs. Saint Etienne 2-5 goluri 1.32 2-0 Da
 Romania Handbal Liga Națională CSM Focșani vs. CSU Suceava Sub 50.5 goluri 1.42 26-21 Da
COTĂ FINALĂ: 2.84MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.