Flash Tips: Cele mai bune șapte pronosticuri ale zilei!

0

La jumătatea acestei săptămâni am pregătit nu mai puțin de șapte pronosticuri pentru meciuri care mai de care interesante. Vă invităm să urmăriți sugestiile oferite de echipa noastră, cotele fiind atractive.

Celta Vigo vs. Real Madrid, La Liga

Real Madrid poate face pasul decisiv pentru titlul din Primera Division, iar dacă va învinge astăzi pe Celta Vigo, în ultima etapă va mai avea nevoie de un singur punct. La prima vedere această partidă se dispută la momentul oportun pentru Real, deoarece Celta se află într-o formă foarte modestă.

Celta Vigo vine după cinci înfrângeri în ultimele cinci meciuri din Primera Division. Finalul de sezon este unul ratat pentru echipa gazdă, deoarece a pierdut calificarea în finala Europa League, iar în campionat a uitat să câștige. În doar două din ultimele cinci partide în La Liga, Celta a reușit să înscrie câte un gol.

Real Madrid are un final de sezon foarte bun, pentru că pe lângă finala Champions are prima șansă și la titlu, în Spania. Madrilenii vin după patru victorii în ultimele patru jocuri, în care au înscris în total de 16 ori. Realul va dori să se revanșeze după eliminarea din Cupa Spaniei în fața Celtei. În meciurile directe dintre cele două echipe s-au marcat multe goluri în ultimele meciuri, deci și astăzi ne așteptăm la un spectacol ofensiv.

Pronostic: 2&peste 3.5 goluri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 4/10

Isner/Sock vs. Murray/Soares, ATP Roma dublu

Turneul de dublu de la Roma poate aduce un pariu foarte interesant dacă perechea americană John Isner/Jack Sock va reuși să ne confirme așteptările și să se ridice peste nivelul lui Jamie Murray și Bruno Soares.

Murray și Soares sunt jucători exclusiv de dublu, iar cele mai bune performanțe pe care le-au avut au venit pe suprafețe rapide, în niciun caz pe zgură. De altfel, Murray și Soares nu au câștigat niciodată mai multe de un meci la un turneu pe zgură în acest an, în timp ce Sock vine după un parcurs bun pe zgură, iar Isner este un jucător redutabil la dublu.

Anticipăm că Isner va dori să adune cât mai multe meciuri pe zgură înainte de Roland Garros, pe concentrarea americanului și pe priceperea lui Sock, care trece printr-o formă foarte bună.

Pronostic: 1
Cotă: 2.20 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Jan-Lennard Struff vs. Sam Querrey, ATP Roma

Neamțul Struff (12 victorii și patru înfrângeri în acest an pe zgură) are de înfruntat un adversar mai puțin obișnuit cu suprafața roșie, pe americanul Sam Querrey, iar miza va fi calificarea în optimile de la Roma.

Struff e jucătorul cu mai multă experiență pe zgură, a servit din cale afară de bine în meciurile cu Daniel, Istomin și Struff, în timp ce Querrey vine după o victorie de moral la Pouille, în două tiebreak-uri.

Ambii au arătat ritm bun la serviciu pe zgura lentă de la Roma, așa că anticipăm seturi lungi și echilibrate, posibil decise la tiebreak.

Pronostic: Peste 22.5 game-uri
Miză: 1.86 – disponibilă în oferta Unibet
Cotă: 6/10

Nicolas Almagro vs. Rafael Nadal, ATP Roma

Nico Almagro va avea misiunea aparent ingrată de a sta față în față, în turul doi la Roma, cu un Rafa Nadal aflat într-o formă stelară.

Iar momentul excepțional pe care-l traversează Rafa (15 victorii în primele 15 meciuri pe zgură ale anului) e dublat și de un scor fluviu în meciurile directe cu Almagro. Cei doi iberici s-au întâlnit de 15 ori, iar Rafa a câștigat 14 meciuri, dintre care 11 pe zgură. Interesant este că, de-a lungul întâlnirilor, Almagro, fost jucător de top 10, a reușit de foarte multe ori să stea aproape de Nadal și a cedat de doar trei ori la mai mult de cinci game-uri diferența.

Cum Rafa vine după săptămâni destul de lungi, iar Almagro a arătat un nivel bun la ultimele turnee, nu ar fi chiar foarte greu pentru Nico, un jucător care e acomodat cu stilul lui Rafa, să stea din nou relativ aproape de adversar și să nu piardă la mai mult de cinci game-uri.

Pronostic: Almagro +5.5 game-uri
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Juan Martin Del Potro vs. Kyle Edmund, ATP Roma

Stânjenit de o accidentare la încheietura mâinii stângi, argentinianul Juan Martin del Potro s-a retras de la Estoril, a sărit și peste Madrid, dar a început foarte bine turneul de la Roma, învingându-l în primul tur, în trei seturi, pe bulgarul Grigor Dimitrov, la capătul unei partide în care ambii jucători au arătat lucruri foarte bune.

În turul doi, Del Potro va da peste Kyle Edmund, un jucător atipic pe zgură. Foarte înalt, cu un serviciu foarte bun, Edmund se bazează pe lovituri plate, care nu au un efect foarte dăunător pe zgură, iar acest stil poate fi explicația pentru inconstanța din rezultate. După ce a câștigat un set cu Nadal la Monte Carlo, englezul a pierdut cu Thiem la Barcelona, apoi a fost învins complet surprinzător de Joao Domingues la Estoril, înainte să treacă de Sousa în primul tur de la Roma.

Delpo e omul mai bine cotat, mai experimentat, care poate produce un tenis de top pe zgură. Va fi în căutare de meciuri în picioare înainte de Openul Franței, așa că e de așteptat să apese pedala de accelerație și să tranșeze rapid un meci cu un adversar inferior.

Pronostic: 2-0
Cotă: 1.86 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

CSM București vs. Potaissa Turda, Liga Națională

Semifinala CSM București-Potaissa Turda continuă de la 0-1 la general, după acel 27-28 din urmă cu o săptămână. Cotele oferite pentru victoria bucureștenilor nu sunt însă justificate, chiar dacă acum trei zile cele două formații s-au întâlnit și în finala mică a Cupei României, iar CSM s-a impus lejer.

Turda a fost la Final Four-ul Cupei României cu frâna de mână trasă, ceea ce ne indică faptul că pe ardeleni nu i-a interesat deloc această competiție. Miza pentru ardeleni pare a fi calificarea în finala campionatului, dar și finala Challange Cup.

CSM București și-a pierdut un jucător important în primul meci al Cupei României de la Ploiești, pe sârbul Sasa Marijanac, accidentat la genunchi. Acesta se alătură lui Javier Humet, și el cu probleme de sănătate, iar cei doi vor urmări partida din tribune. Trebuie remarcată însă revenirea lui Krsto Milosevic pe teren, cel care a fost de altfel și golgheterul Cupei României.

Pronostic: Potaissa Turda +4.5 goluri
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

CSA Steaua București vs. CSM Satu Mare, Liga Națională

E un meci cu miză doar pentru gazde, care mai au nevoie de un singur punct pentru a fi sigure că vor evita barajul de promovare/retrogradare de la finalul sezonului. Misiunea pare a fi facilă, deoarece adversarul este CSM Satu Mare, formație ce a retrogradat deja din Liga Națională.

Așadar, ar trebui să avem un meci mai mult de vacanță la Chiajna, dar pe care Steaua să-l trateze serios. Sătmărenii nu mai au motive să evolueze la capacitate maximă, dar presiunea a dispărut și poate tocmai de aceea vor face un joc bun astăzi. În precedentul meci de la Chiajna, dintre cele două echipe, am avut multe goluri.

Pronostic: Peste 49.5 goluri
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.