Biletul Zilei: mizăm pe o variantă cotată la 2.80 pentru joi

0

Se pare că acest nivel al cotei finale ne poartă noroc, varianta propusă ieri fiind câștigătoare la cota 2.84, cu un gol venit la ultima fază a meciului dintre Monaco și St. Etienne.

Astăzi mizăm pe o variantă formată din două meciuri, unul din fotbal și cel de-al doilea din tenis.

Tomas Berdych și Milos Raonic sunt doi jucători care servesc peste media circuitului ATP, care în primele meciuri de la Roma au arătat o formă bună și și-au respectat statutul de favoriți, iar confruntarea lor, din turul al treilea, se anunță una dintre cele mai echilibrate ale zilei de joi.

Zgura de la Roma e lentă, dar nici Berdych, nici Raonic nu au părut deranjați de acest aspect și s-au mișcat bine cu Berlocq și Zverev, în cazul cehului, respectiv cu Haas, în cazul canadianului.

Mizăm pe un început obișnuit de meci, în care ambii jucători își vor câștiga cu ușurință game-urile de serviciu, dar și pe dorința celor doi de a nu pierde rapid un break care, de-a lungul întâlnirilor directe, s-a dovedit de cele mai multe ori decisiv pentru soarta setului.

Exeter City și Carlisle United se întâlnesc astăzi în returul semifinalelor de play-off pentru promovarea în League One, iar meciul tur a fost un adevărat spectacol, încheiat 3-3. De altfel, și meciurile din sezonul regulat au avut parte de o mulțime de goluri, fiind încheiate cu victoria oaspeților de astăzi, 3-2 în ambele partide.

După ce au vândut omul de gol, pe atacantul Charlie Wyke, la Bradfor în Ianuarie, cei de la Carlisle s-au descurcat decent și au menținut trendul. În ultimele 6 partide au marcat 13 goluri, iar în 70% din meciurile disputate în acest sezon au marcat ambele echipe.

Exeter a avut una din cele mai bune ofensive ale campionatului, înscriind de 75 de ori în 46 de partide. În ultimele 10 meciuri au primit gol de fiecare dată, în timp ce Carlisle a marcat în 83% din deplasări.

VEZI AICI ȘI BANKROLL BOOSTER-UL DE COTA 10 PENTRU JOI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Tenis ATP Roma Berdych vs. Raonic 2-2 după primele 4 game-uri 1.53 2-2 Da
 Anglia Fotbal League 2 Play-OffExeter vs. Carlisle GG3+1.83 3-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.81MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.