Flash Tips: 6 ponturi argumentate din 3 sporturi diferite pentru joi

0

Avem 6 meciuri analizate de echipa noastră pentru joi, din 3 sporturi diferite, însoțite de argumentările pronosticurilor recomandate, dar și de staking plan, ca de obicei.

FC Voluntari – CSU Craiova, Cupa României

Astra Giurgiu își așteptă adversara din finala Cupei României. A doua semifinală este mult mai echilibrată decât prima. În meciul tur, Voluntariul s-a impus surprinzător pe terenul craiovenilor cu scorul de 1-0. Această întâlnire se anunță una foarte încrâncenată, pentru că  în joc este o miză foarte mare.

FC Voluntari vine după o înfrângere suferită în ultima etapă din play-out, 4-1 la Mediaș cu Gaz Metan. În această partidă Claudiu Niculescu a odihnit mai mulți titulari în vederea acestui meci. În ultima perioadă echipa gazdă traversează o formă foarte bună, reușind să înscrie în ultimele 5 meciuri, iar în 4 dintre acestea a obținut și victorii.

CSU Craiova are ca obiectiv câștigarea Cupei pentru acest sfârșit de sezon. Dacă ne uităm pe ultimile rezultate ale oltenilor putem spune că traversează o formă foarte slabă, dar trebuie să ținem cont că în ultimele meciuri au jucat mai mult cu rezervele. Oapseții vor avea un sprijin moral în miile de suporteri olteni care vor face deplasarea la București pentru acest meci.

Pronostic: X2 & ambele marchează

Cota: 2.35 la SuperBet

Miza: 4/10

Leicester – Tottenham, Premier League

Sezonul din Premier League se apropie de final. Într-o restanță din etapa a 34-a Tottenham se va deplasa la Leicester. Partida va fi mai mult una a orgolilor deoarece ambele echipe sunt relaxate iar rezultatul final nu mai are importanță foarte mare. Jucătorii sunt mai mult cu gândul la vacanță decât la ultimile jocuri rămase.

Leicester a avut o revenire de formă după începutul slab de campionat, în urma căreia a ajuns pe poziția a 11-a. Vulpile au marcat în 5 din ultimele 6 meciuri disputate. În ultima etapă din Premier League au fost învinși foarte greu de Manchester City la capătul unui joc foarte bun făcut de gazdele de astăzi. Pe King Power Stadium au reușit 5 victorii în ultimele 5 jocuri.

Tottenham va încheia acest sezon pe poziția a 3-a indiferent de ce rezultate va obține pe acest final de sezon. Echipa lui Mauricio Pochettino are cea mai bună defensivă din campionatul englez. Oaspeții pierd foarte greu un meci, fiind învinși doar de 4 ori pe parcursul sezonului. Fiind siguri de statutul de vicecampioni jucătorii vor aborda relaxați acest meci.

Pronostic: fiecare echipă să execute minim 2 cornere în fiecare repriză

Cota: 2.50 disponibilă doar în această ofertă!

Miza: 3/10

CSU Sibiu – CSM Oradea, Liga Națională de Baschet

Primul meci al finale mici la baschet se va disputa astăzi la Sibiu. CSU se va duela cu CSM Oradea. Niciuna dintre cele două echipe nu a reușit surpriza în semifinale deși au fost foarte aproape de ultimul act al competiției. Medaliile de bronz vor fi cucerite de prima echipă care va obține 2 victorii.

CSU Sibiu a fost învinsă de Steaua după 4 meciuri. Două dintre înfrângerile sibienilor au fost la mai puțin de 5 puncte. Acest lucru arată că echipa a jucat foarte bine dar steliștii s-au distanțat pe final. Gazdele au șansa să încheie acest sezon foarte bun pe poziția a 3-a ceea ce este o performanță.

CSM Oradea a fost la doar un pas de a elimina Clujul și să producă o mare surpriză în semifinale. Orădenii au pierdut cu scorul de 3-2, dar în două dintre meciuri diferența s-a făcut pe final. Obținerea medaliilor de bronz ar însemna încununarea unui sezon foarte bun făcut de oaspeți mai ales pe plan European, unde au avut un traseu foarte lung în Champions League.

Pronostic: CSM Oradea +3.5 puncte

Cota: 1.90 la Superbet

Miza: 3/10

Wawrinka – Isner, ATP Roma

După cinci tiebreak-uri în șase meciuri la Houston, americanul John Isner și-a reluat obiceiul și la Roma, unde patru dintre cele cinci manșe jucate au avut nevoie de joc decisiv pentru a-și decide câștigătorul. Joi, Isner va juca împotriva elvețianului Wawrinka, iar scenariul ar trebui să se repete.

Logica din spatele pariului e destul de simplă: Isner face foarte rar break-uri pe zgură, pentru că adversarii îi exploatează la maximum problemele cu deplasarea, așa că singurele speranțe îi sunt legate de păstrarea serviciilor, împingerea seturilor în tiebreak și așteptarea unui moment oportun.

Cu Wawrinka, meciul ar trebui să se desfășoare pe niște coordonate sub care elvețianul domină din spatele terenului, dar serviciul lui Isner nu e o armă de neglijat. Așteptăm seturi lungi și, implicit, un over.

Pronostic: Peste 22.5 game-uri

Cota: 1.80 la Unibet

Miza: 6/10

Thiem vs. Querrey, ATP Roma

Pentru a ne da seama de forma foarte bună pe care o traversează austriacul Dominic Thiem este suficient să spunem că singurele înfrângeri suferite în acest an au venit la Nadal (două) și la David Goffin, într-o perioadă în care a câștigat 15 meciuri, a obținut un trofeu și a jucat o finală.

Joi, la Roma, în fața lui Thiem se va prezenta americanul Sam Querre, una dintre cele mai surprinnzătoare apariții în faza optimilor de finală. Querrey i-a bătut pe Pouille și Struff, de fiecare dată cu 2-0, dar următorul obstacol ar trebui să fie prea greu de trecut.

Mergem cu forma lui Thiem, cu dispoziția de joc și talentul pentru zgură și așteptăm o nouă performanță de nivel înalt din partea austriacului.

Pronostic: Thiem 2-0

Cota: 1.70 la Unibet

Miza: 6/10

Goffin – Cilic ,ATP Roma

Învingător a doi stângaci, Bellucci și Verdasco, în primele două tururi ale turneului de la Roma, belgianul David Goffin se va duela cu croatul Marin Cilic pentru un loc între cei mai buni opt jucători ai competiției din capitala Italiei.

Iar meciul se anunță și ar trebui să fie unul foarte echilibrat. De ce? În special pentru că ambii s-au păstrat la un nivel foarte bun în acest an, indiferent de suprafața pe care au jucat, și și-au consolidat poziția de jucători de top 10.

Goffin va propune schimburile mai lungi, Cilic va încerca să domine prin serviciul, iar din această luptă a stilurilor ar trebui să iasă un meci lung.

Pronostic: Peste 23.5 game-uri

Cota: 2.00 la Superbet

Miza: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.