Biletul Zilei: cota 3 pentru vineri propusă de echipa noastră

0

Biletul Zilei propune și astăzi o variantă cu factor multiplicator final apropiat de valoarea 3, ultimele două bilete cotate pe la 2.80 fiind câștigătoare, semn că ne priesc :).

U BT Cluj Napoca este marea favorită la câștigarea titlului de campioană națională la baschet masculin și putem spune că marele obstacol l-a avut de trecut în semifinale când a avut nevoie de meci decisiv pentru a trece de Oradea.

Steaua este pentru prima oară în finala campionatului în istoria recentă, dar lotul militarilor este inferior valoric clujenilor, care vor fi susținuți de un public dinamovist numeros în sala de la Cluj. Steaua își poate pune speranțele în meciurile de pe teren propriu, de săptămâna viitoare.

Cu 3 victorii în ultimele 4 meciuri, Standard Liege este în creștere de formă și întâlnește codașa clasamentului din play-off-ul pentru Europa League, Lierse, echipă ce vine după 2 înfrângeri consecutive. Echipa lui Răzvan Marin este o nucă tare pe teren propriu și are prima șansă la victorie astăzi.

Galatasaray a avut un sezon mizerabil, cu 10 înfrângeri în 31 de etape, dar pot salva onoarea clasându-se pe loc de cupă europeană. Trabzon se află la 6 puncte în spate cu 3 etape înainte de final, teoretic poate amenința locul 4 ocupat de Galata, însă gazdele au o motivație în plus pentru a obține victoria astăzi: sunt la doar 2 puncte în spatele ultimei poziții de podium, ocupate de rivala Fenerbahce!

Osmanlispor este doar umbra echipei ce reușea calificarea în primăvara europeană a Europa League și au obținut doar 9 victorii în acest sezon de SuperLiga. În ultimele 3 etape, echipa la care activează și Raul Rusescu, nu a înscris niciun gol.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Baschet LNB Masculin U Cluj vs. Steaua 1 1.40 87-85 Da
 Belgia Fotbal Jupiler EL Play-off St. Liege vs. Lierse 1 1.45 2-0 Da
 Turcia Fotbal SuperLiga Galatasaray vs. Osmanlispor 1 1.45 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.94MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet, iar dacă plasezi biletul, nu uita să îl înscrii în Promoția Legendară cu premii de miliarde!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.