Flash Tips: Selecțiile zilei de vineri, la cote foarte atractive!

0

Nu avem fotbal pentru vineri, dar avem multe alte evenimente din alte sporturi care ne-au atras atenția. Ne-am oprit asupra a șase partide astăzi, pe care le-am analizat atent și pentru care vă oferim sugestii de pronosticuri.

CSKA Moscova vs. Olympiakos, Euroligă

Meciul de deschidere al Final Four-ului din Euroliga de baschet masculin ne va aduce la lucru două echipe obișnuite cu fazele superioare ale acestei competiții. La Istanbul, în prima semifinală se vor înfrunta CSKA Moscova și Olympiaakos.

CSKA va încerca să își păstreze coroana câștigată anul trecut la Berlin. CSKA Moscova înscrie în medie peste 86 de puncte. Cel mai bun marcator al rușilor este Nando de Colo urmat de Milos Teodosic, ambii cu medii de peste 16 puncte înscrise pe meci. Defensiva rusă a primit în medie aproximativ 80 de puncte în acest sezon. În faza sferturilor de finală CSKA a depășit pe Baskonia cu scorul de 3-0 la general.

Olympiakos a reușit să ajungă la Istanbul după ce a avut nevoie de meci decisiv pentru a trece de Anadolu. Oly se bazează pe forța echipei deoarece nu are un jucător cu o medie foarte mare de puncte marcate, dar totuși Spanoulis și Printezis sunt cei care fac diferența meci de meci în favoarea grecilor. Defensiva este punctul forte al grecilor cu doar 76 de puncte primite în medie pe meci.

Pronostic: CSKA Moscova înscrie peste 82.5 puncte
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Fenerbahce vs. Real Madrid, Euroligă

Pentru al doilea loc în finala Euroligii se vor lupta Fenerbahce și Real Madrid. Acest meci se anunță unul foarte echilibrat și este foarte posibil ca diferența să se facă spre finalul jocului. Acesta pentru Zeljko Obradovic este al 16-lea Final Four la care va participa în calitate de antrenor.

Fenerbahce va avea un sprijin foarte important din partea fanilor turci, care sigur vor crea un vacarm. Chiar dacă a terminat sezonul regulat pe poziția a cincea Fenerbahce a arătat un joc foarte solid în fața celor de la Panathinaikos pe care i-a învins cu scorul general de 3-0. Defensiva turcilor a jucat foarte bine în fața grecilor primind foarte puține puncte, în timp ce ofensiva condusă de Bogdan Bogdaovic a marcat în medie în acest sezon peste 76 de puncte în medie în fiecare partidă.

Real Madrid vine din postura de câștigătoare a sezonului regulat. Madrilenii au trecut de Darussafaka în sferturi cu scorul general de 3-1. Au pierdut un meci în Spania pentru a tranșa calificarea pe trenul turcilor. Llull și compania au înscris în acest sezon peste 86 de puncte în fiecare partidă ceea ce reprezintă o medie foarte bună.

Pronostic: 1
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

John Isner vs. Marin Cilic, ATP Roma

Americanul John Isner e deținătorul unor performanțe incredibile în acest sezon de zgură. În cinci meciuri jucate a reușit, cumva, să joace 10 tiebreak-uri, iar absolut toate seturile de debut s-au terminat în joc decisiv.

Nu e greu de înțeles de ce, în meciul contra lui Cilic, vom merge pe încă o astfel de desfășurare a meciului, pentru că un break venit devreme ar reprezenta o mare surpriză.

Contra lui Wawrinka, Isner a făcut ce a făcut și în celelalte meciuri, și-a păstrat serviciul fără emoții și nu a emis prea multe pretenții pe serva adversarului. E rețeta clasică a americanului, care merită speculată și contra lui Cilic, un jucător care trece printr-o perioadă foarte bună și care, în mod normal, nu-i va da nici el șanse la vreun break.

Pronostic: Peste 10.5 game-uri în primul set
Cotă: 2.05 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Venus Williams vs. Garbine Muguruza, WTA Roma

Câștigătoare la Roland Garros 2016, iberica Garbine Muguruza a dezamăgit la Stuttgart și Madrid, dar revenirea în fața Jelenei Ostapenko, în primul tur, a făcut-o să-și recapete încrederea și să ofere din nou un tenis foarte bun.

Vineri, Garbine va juca împotriva lui Venus Williams pentru un loc în semifinale la Foro Italico, iar alegerea unei câștigătoare se poate dovedi o misiune foarte grea, de aceea preferăm o variantă ceva mai safe, și anume un over.

Venus a depășit linia celor 22 de game-uri în meciurile cu Konta și Shvedova, Muguruza a făcut la fel cu Ostapenko și Goerges, iar stilurile celor două sunt potrivite pentru un meci lung. Ambele pot transforma serviciul în avantaj, iar de acolo lucrurile pot deveni simple, pentru că amândouă dispun de un arsenal tehnic bogat, care le permite să închidă punctele repede și să adune multe lovituri câștigătoare. E un meci important de ambele părți, la mijloc e o semifinală la un turneu puternic, așa că un meci lung și echilibrat reprezintă pariul la îndemână.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.89 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Juan Martin Del Potro vs. Novak Djokovic, ATP Roma

Două vechi cunoștințe, argentinianul Del Potro și sârbul Djokovic, se vor înfrunta, vineri seară, pentru un loc în semifinalele turneului de la Roma, iar cei doi intră în partidă din două unghiuri diferite.

Delpo e la primul turneu pe zgură în care joacă cu adevărat bine, i-a bătut pe Dimitrov, Edmund și Nishikori, a arătat că a lăsat în spate problemele medicale, iar aceasta este o veste bună pentru întreaga lume a tenisului, căci argentinianul oferă spectacol de cea mai bună calitate atunci când este sănătos.

Djokovic, în schimb, trece printr-o perioadă mai dificilă. Nole și-a concediat întreg staff-ul, a pierdut clar cu Nadal la Madrid, dar la Roma s-a adunat și i-a învins în primele două tururi pe Bautista și Bedene.

După 17 meciuri împreună (13-4) pentru Djokovic, cei doi au ajuns să se cunoască foarte bine, iar acest lucru se va vedea din plin mâine. În ultimele șapte dueluri directe s-a trecut lejer de 23 de game-uri, mai toate întâlnirile au fost pe muchie de cuțit, iar spectatorii care și-au rezervat un bilet în sesiunea de seară vor avea de văzut, în mod normal, un nou meci antrenant, lung și decis la limită.

Pronostic: Peste 22.5 game-uri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

CSM Unirea Slobozia vs. CSM București, Cupa României

Ajunsă fără să vrea în Final Four-ul Cupei României, CSM Unirea Slobozia are în față cel mai greu adversar posibil de la acest turneu final: CSM București. Evident, fosta campioană a Europei va merge în finală și se pune doar problema scorului în această seară la Ploiești.

Așadar, Slobozia se concentrează doar pe barajul de promovare/retrogradare ce debutează pe 24 mai, la Sfântu Gheorghe, acolo unde are o misiune foarte dificilă: să învingă pe Dinamo, o trupă de liga a doua, dar destul de solidă având în vedere componentele echipei.

CSM București a tratat foarte serios meciurile cu ”U” Cluj și HCM Râmnicu Vâlcea, precedentele din Cupa României și ambele după Final Four-ul de la Budapesta. De fiecare dată, bucureștencele au avut motoarele turate la maxim în primele 30 de minute și foarte probabil își vor face misiunea facilă și astăzi.

Pronostic: CSM București -6.5 la pauză
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.