Vine weekend-ul, să profităm împreună de cele mai bune ponturi!

0

Ne așteaptă un weekend în care majoritatea competițiilor de prim plan din Europa trag linie și se pregătesc de pauză, iar noi căutăm să profităm de pe urma lor.

SÂMBĂTĂ 20 MAI

Cupa Ligii Adeplast, DINAMO vs. POLI Timișoara–cota 10.00!

Dinamo se află în fața unui nou trofeu după 5 ani, iar echipa antrenată de Cosmin Contra este cotată undeva în jurul valorii de 1.30 – 1.35 pentru victorie de bookmakeri. În aceste condiții, oferta propusă de NetBet clienților noi este extrem de atractivă, cota lui Dinamo fiind mărită la valoarea 10.00, iar dacă acest lucru nu se întâmplă în timpul regulamentar de joc, pariorii primesc înapoi dublul mizei! Citește aici tot mecanismul promoției și folosește codul COTAS la înregistrare pentru a profita de această super-ofertă! De asemenea, te bucuri și de cel mai mare pachet de bonusuri de bun venit, în valoare de 1550 de Ron!

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Premier League:Fiecare gol marcat la Arsenal – Everton iti aduce un pariu gratuit!

Ultima etapa a sezonului din Premier League decide formatiile care vor reprezenta Anglia in Champions League si Europa League! Arsenal a terminat in top 4 in fiecare sezon de la numirea lui Arsene Wenger in functia de antrenor, in 1996. Sezonul acesta, Tunarii au sanse mici de a obtine o clasare similara, depinzand de rezultatele din meciurile Liverpool – Middlesbrough si Watford – Manchester City.

Arsenal primeste vizita lui Everton in ultima etapa a sezonului. Unibet ti-a pregatit o promotie speciala pentru ultimul meci al sezonului de pe Emirates! Pariaza pre meci pe victoria lui Arsenal sau a lui Everton minim 120 de RON si primesti pariuri gratuite! Fiecare gol marcat de catre echipa pe care ai pariat iti aduce automat un pariu gratuit in valoare de 25 de RON!

Ce trebuie sa faci pentru a profita de promotie:

  1. Opteaza pentru promotie accesand acest link.
  2. Pariaza pre meci pe meciul Arsenal – Everton (doar pariuri pe victoria uneia dintre cele 2 formatii), pana pe 21 mai, ora 17:00.
  3. Pentru fiecare gol marcat de catre echipa pe care ai pariat, primesti un pariu gratuit de 25 RON.
  4. Pariurile gratuite vor fi creditate pe 22 mai, inainte de ora 21:00.

VERIFICĂ AICI BILETUL ZILEI PROPUS DE ECHIPA NOASTRĂ!

CAUȚI BILETE DE COTE MARI? VERIFICĂ AICI BANKROLL BOOSTERUL NOSTRU!

DUMINICĂ 21 MAI

DERBY DE BANAT: COTA 6.00 ȘI COTA 8.00 LA UTA ARAD vs. POLI TIMIȘOARA

Un derby de tradiție al fotbalului românesc are loc de această dată în Liga 2, unde UTA Bătrâna Doamnă continuă cursa pentru promovare și are de trecut un test dificil tocmai împotriva rivalei de moarte, Poli Timișoara, echipă susținută de suporterii vechi ai orașului. NetBet oferă cota 6.00 clienților nou înregistrați care vor să mizeze pe victoria lui UTA și cota 8.00 pentru victoria lui POLI. În cazul pierderii pariului, dublul mizei este returnat sub formă de bonus.

Citește aici tot mecanismul promoției și folosește codul COTAS la înregistrare pentru a profita de această super-ofertă! De asemenea, te bucuri și de cel mai mare pachet de bonusuri de bun venit, în valoare de 1550 de Ron!

BARCELONA vs. EIBAR: COTA 4.00 PENTRU VICTORIA EXTRATEREȘTRILOR

Ultima șansă la titlu pentru Messi și compania va depinde de rezultatul obținut de Real la Malaga, însă victoria este obligatorie pentru Barcelona. Evident, Bookmakerii au cotat victoria extratereștrilor undeva sub pragul de 1.10, însă Betfair oferă o cotă mărită până la valoarea 4.00 pentru clienții nou înregistrați! Vezi aici toată mecanica promoției și profită și de bonusul de înregistrare până la valoarea de 450 de Ron!

CELE MAI BUNE BONUSURI:

FORTUNA–2000 de Ron pachet BONUS de bun venit la cazino și primul pariu cu rambursare până la 300 de Ron–IA BONUSURILE

NETBET-pachet de bun venit în valoare de 1550 de Ron–IA BONUSUL

888SPORT1000 de Ron BONUS de bun venit–IA BONUSUL

SPORTINGBET–700 Ron BONUS la cazino–IA BONUSUL

BETFAIR–până la 450 de Ron BONUS în valoare de 50% din primul depozit–IA BONUSUL

UNIBET–100% BONUS din valoarea primului pariu, până la 250 de RON–IA BONUSUL

CELE MAI TARI CONCURSURI:

SUPERBET te trimite la meciul Barcelona Legends vs. Manchester United Legends din 30 iunie, pe Camp Nou. Casa de pariuri organizează un super concurs până pe 11 iunie cu mii de alte premii, în valoare totală de 1,5 miliarde de lei vechi, la care pot participa toți clienții care înscriu bilete jucate cu mize minime de 10 lei! Încrie-te aici și vezi toate premiile!

FORTUNA, sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal, organizează până pe 1 iunie un concurs cu premii în valoare de 20.000 Ron cash, plus zeci de mii de FREE SPINS. Detaliile și mecanica promoției pot fi consultate aici.

NETBET oferă premii de 8000 de RON celor mai buni jucători de Lucky 6 până pe 7 iunie. Verifică mecanica promoției și intră în joc!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.