Flash Tips: Cele mai bune ponturi pentru finalul de sezon!

0

Campionatele importante ale Europei se sfârșesc astăzi, iar lupta pentru cupele europene sau evitarea retrogradării se dă până pe ultima sută de metri. Am analizat mai multe partide din principalele întreceri de fotbal, pentru care vă oferim și sugestii de pronosticuri.

Lyon vs. Nice, Ligue 1

În ultima etapă a campionatului francez de fotbal avem un meci între două echipe implicate în partea superioară a clasamentului. Vecine de clasament, Lyon poziția a patra și Nice locul trei, cele două formații vor avea parte de un meci în care va lipsi presiunea rezultatului. Ambele echipe sunt sigure de poziția pe care vor termina sezonul.

Olympique Lyon încheie un sezon foarte bun. Pe lângă poziția a patra din Ligue 1, gazdele au ajuns și în semifinalele Europa League. Cei de la Lyon sunt într-o formă foarte bună obținând trei victorii în ultimele trei jocuri disputate. În ultimele 23 de partide, gazdele acestui duel au înscris minim un gol ceea ce înseamnă că au o ofensivă de invidiat.

Nice a avut un sezon mult peste așteptările tuturor, după ce foarte mult timp a ținut aproape de granzii PSG și AS Monaco. Chiar dacă este sigură de ultima treaptă a podiumului, în ultimele două meciuri a înregistrat înfrângeri. Într-un singur meci din ultimele 14 oaspeții nu au reușit să marcheze, dovedindu-și astfel forța ofensivă.

Pronostic: 1X&ambele marchează
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 6/10

Borussia Monchengladbach vs. Darmstadt

Darmstadt va da o ultimă reprezentație în prima ligă, deoarece la anul va evolua în eșalonul secund, în deplasare contra celor de la Monchengladbach. Pentru cei de la Gladbach acest meci are miză deoarece cu o victorie și cu alte rezultate favorabile mai pot avansa în clasament.

Gazdele au două remize și o victorie în ultimele trei etape. În zece din ultimele 11 meciuri din Bundesliga, cei de la Gladbach au reușit să înscrie minim un gol. Ținând cont că astăzi vor întâlni ultima clasată sunt foarte mari șansele să înscrie și în acest joc.

Darmstadt se pregătește pentru sezonul viitor în liga a doua. În acest sezon oaspeții au demonstrat că sunt cea mai slabă echipă din toate punctele de vedere, având cea mai slabă ofensivă, dar și cea mai permisivă defensivă din Bundesliga.

Pronostic: Gazdele marchează în ambele reprize
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 6/10

Hamburg vs. Wolfsburg, Bundesliga

În Bundesliga în zona retrogradării este foarte mult suspans.  Hamburg și Wolfsburg se vor duela în meci direct pentru ultimul loc ce asigură prezența și sezonul viitor în Bundesliga. Hamburg are nevoie de victorie pentru că are de recuperat 2 puncte față de locul al 15-lea.

Gazdele vin după 2 remize și trei înfrângeri în ultimele 5 etape. Totuși pe  teren propriu au 4 victorii în ultimele 6 jocuri. În ultimele 5 meciuri directe Wolfsburg a obținut 4 victorii ceea ce înseamnă ca Hamburg nu are un moral foarte bun în fața adversarului de astăzi.

Dacă va retrograda, Wolfsburg va fi o surpriză neplăcută foarte mare. Chiar dacă se mulțumește și cu un rezultat de egalitate, echipa oaspete este nevoită se încerce o victorie pentru a nu risca să aștepte jocul rezultatelor. În ultimele două etape au obținut patru puncte, iar în două din ultimele șase partide oaspeții de astăzi nu au punctat pe tabelă.

Pronostic: PSF X
Cotă: 1.83 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Borussia Dortmund vs. Werder Bremen, Bundesliga

În ultima etapă a acestui sezon Dortmund, va avea rerezentație în fața propriilor fani. Adversari îi vor fi cei de la Werder Bremen. Gazdele au mare nevoie de cele trei puncte pentru lupta de la distanță pe care o au cu Hoffenheim, pentru locul trei, ultimul ce asigură calificarea directă în grupele Champions League.

Borussia Dortmund nu a pierdut niciun meci pe Signal Iduna Park în acest sezon. Pe teren propriu are a doua defensivă, dar și a doua ofensivă a campionatului. În ultima etapă a remizat cu Augsburg în deplasare, scor 1-1. Echipa lui Tomas Tuchel mai are de îndeplinit 2 obiective pentru acest final de sezon, câștigarea Cupei Germaniei și ocuparea locului 3 în Bundesliga.

Werder Bremen este pe poziția a opta și nu mai are nici un fel de emoție pentru această ultimă etapă. Oaspeții au suferit două înfrângeri în ultimele două etape, la capătul unor jocuri foarte spectaculoase, iar în cele două meciuri s-au înscris șapte, respectiv opt goluri. În ultimele șase meciuri directe dintre adversarele de astăzi am văzut goluri în ambele porți.

Pronostic: 1 & ambele marchează
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Chievo vs. AS Roma, Serie A

Serie A se apropie de final, dar lupta este din ce în ce mai strânsă între AS Roma și Napoli pentru poziția secundă. Romanii sunt favoriți la locul doi dar au nevoie de cele trei puncte puse astăzi în joc. Vor avea însă un meci destul de dificil pe terenul celor de la Chievo.

Gazdele de la Chievo sunt în a doua jumătate a clasamentului pe poziția a 13-a, dar nu au niciun fel de emoție pentru finalul de sezon. Jucătorii echipei gazdă traversează o formă destul de bună, deoarece ei nu au pierdut în ultimele trei etape. În ultimele patru partide ale echipei Chievo au marcat ambele echipe, ceea ce înseamnă că joacă un fotbal deschis.

AS Roma este obligată să obțină victoria astăzi. Oaspeții au a doua cea mai bună ofensivă, dar și a doua defensivă a sezonului și vin după două victorii în care au marcat minim trei goluri, dar au și primit câte un gol în fiecare partidă. În întreg sezonul au fost principala urmăritoare a celor de la Juventus, dar acum sunt în pericol de a pierde și locul secund.

Pronostic: 2 & sub 4.5 goluri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Hoffenheim vs. Augsburg, Bundesliga

Hoffenheim continuă lupta de la distanță cu Borussia Dortmund pentru ultima treaptă a podiumului în Bundesliga. Astăzi, Hoffenheim va primi vizita celor de la Augsburg, meci contând pentru ultima etapă a acestui sezon. Ne așteptăm la un joc deschis pentru că Augsburg este salvată de la retrogradare.

Hoffe este o forță pe propriul teren. În meciurile de acasă nu a suferit nici o înfrângere în cele 16 etape disputate. Gazdele de astăzi au înscris minim un gol în fiecare meci din ultimele 19 în campionatul Germaniei și în meciurile de pe teren propriu Hoffenheim are șapte victorii în ultimele șapte meciuri disputate.

Cei de la Augsburg au obținut cel puțin un punct în ultimele trei meciuri disputate. Acest lucru arată că se află într-o creștere de formă, iar după ce s-au salvat matematic de la retrogradare nu le-a mai rămas decât să joace un fotbal frumos. În deplasare oaspeții de astăzi au patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri.

Pronostic: Hoffenheim -1.5 HA
Cotă: 1.92 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Lorient vs. Bordeaux, Ligue 1

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestei ultime etape din Ligue 1 se va desfășura între Lorient și Bordeaux. Ambele echipe au mare nevoie de victorie pentru ca obiectivul sezonului să fie îndeplinit, astfel că ne așteptăm ca ambele echipe să facă totul pentru a câștiga.

Lorient are nevoie de un rezultat bun penru a se salva de la retrogradare. Dacă va obține cele trei puncte este foarte posibil să îi vedem și la anul în prima ligă franceză. Două înfrângeri și o remiză au înregistrat însă în ultimele trei jocuri, ceea ce arată că traversează o perioadă destul de slabă.

Bordeaux se luptă de la distanță cu Olympique Marseille pentru ultimul loc ce asigură prezența în cupele europene. Oaspeții de astăzi sunt la un singur punct în spatele celor de la Marseille. Bordeaux a înregistrat trei remize în ultimele trei etape și poate pierde prezența în Europa pe fondul acestei forme slabe.

Pronostic: PSF X
Cotă: 2.02 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.