Biletul Zilei: cota 3.01 pentru sâmbătă, după 3 zile consecutive câștigătoare

0

Am bifat un nou câștig și ieri la biletul zilei și am ajuns la 3 zile consecutiv câștigătoare în această săptămână, iar prin varianta propusă azi sperăm să continuăm această serie favorabilă.

Mainz și-a rezolvat probleme în privința evitării retrogradării prin revenirea de senzație de etapa trecută de la 0-2, în final impunându-se cu 3-2 pe propriul teren în fața lui Frankfurt. Astăzi se deplasează la Koln, echipă în formă bună, cu un Anthony Modeste aflat la cel mai bun sezon al carierei.

Koln are șansa de a termina pe locul 6 care duce în Europa League în eventualitatea foarte probabilă în care o eventuală victorie a lor de astăzi este acompaniată de o înfrângere a lui Freiburg la Bayern.

Cu 7 victorii consecutive pe teren propriu în Bundesliga, Hoffenheim are șansa de a termina fără înfrângere în propriul fief un sezon excelent, la capătul căruia poate sărbători calificare în Champions League. La egalitate cu Dortmund, Hoffe poate spera la podium dacă victoria lor este acompaniată de un meci în care Borrusia nu se impune azi în fața lui Bremen la Dortmund.

Augsburg a scăpat matematic de retrogradare prin punctul obținut în fața lui Dortmund etapa trecută și se poate gândi la o strategie mai bună pentru abordarea sezonului viitor. În 5 din ultimele 7 deplasări, Augsburg a pierdut încasând minim 2 goluri.

Finala play-off-ului pentru promovarea în Championship se joacă astăzi pe Wembley între Bradford și Millwall, iar miza va fi imensă. Logica pariului nostru se bazează pe faptul că Millwall este echipa care a terminat sezonul cu cea mai mică medie de șuturi către propria poartă în League One, semn că adversarilor le sunt închise foarte bine spațiile. De asemenea, Bradfor a terminat sezonul cu 16 meciuri fără gol primit, iar Millwall cu 14, ambele înregistrând astfel procentaje de peste 30%!

  Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Koln vs. Mainz 1 1.62 2-0 Da
 Germania Fotbal Bundesliga Hoffenheim vs. Augsburg 1 1.44 0-0 Nu
 Anglia Fotbal League One Bradford vs. Millwall SUB 3 goluri HA 1.29 0-1 Da
COTĂ FINALĂ: 3.01MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

VEZI AICI ȘI BILETUL ETAPEI CU UN CÂȘTIG DE 4000 DE RON!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.