Flash Tips: ponturile argumentate ale finalului de săptămână

0

Iată că mai îngropăm un weekend și sperăm să facem profit cu selecțiile single propuse pentru astăzi, la cote medii de 2.11 și argumentate de echipa noastră.

UBT Cluj – Steaua București, Liga Națională de Baschet Masculin

Seria meciurilor din finala Diviziei A de baschet masculin continuă astăzi cu un nou meci pe terenul celor de la Cluj. Cluj a jucat foarte bine pe finalul primului joc și a întors balanța în favoarea sa. Astăzi ne așteaptă un nou meci spectaculos care nu ar trebui ratat de iubitorii baschetului autohton.

Clujenii vor încerca să aibă 2-0 atunci când finala se mută la București. Primul meci l-au câștigat la limită cu scorul de 87-85. Pentru gazde lipsește în continuare Aleksandar Rasik, un jucător important pentru echipă în momentele grele. Ousmane Barro și Kyndall Dykes  au făcut un joc foarte bun și au reușit fiecare să înscrie peste 20 de puncte.

Steaua București s-a ridicat la nivelul adversarei și a demonstrat că merită să fie în această finală. Bucureștenii au făcut meciuri foarte bune în acest play-off și sigur vor avea un cuvânt de spus în finală. Runkauskas și Curry au fost cei mai buni jucători ai oaspeților cu peste 14 puncte marcate fiecare.

Pronostic: U. Cluj peste 85.5 puncte

Cota: 1.90 la Unibet

Miza: 5/10

Real Madrid – CSKA Moscova, EuroLiga

După ce au pierdut prezența în marea finală a Final Four-ului Euroligii, Real și CSKA Moscova sunt obligate să se lupte pentru locul 3 în finala mică. Ambele echipe au oferit surprize neplăcute pentru proprii fani în semifinale.

Real Madrid a pierdut fără drept de apel semifinala în fața celor de la Fenerbahce. Chiar dacă au câștigat sezonul regulat, spaniolii nu au reușit să atingă vârful de formă în Final Four. Totuși căpitanul madrilenilor s-a ales cu un trofeu. Sergio Llull a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Euroligă.

CSKA Moscova era văzută drept principala favorită la câștigarea marelui trofeu, dar vedem că nu a reușit să atingă nici măcar finala. Cei de la Olympiacos au stat în calea visului rușilor de a obține al doilea trofeu consecutiv. Ne așteptăm la un meci deschis pentru că ambele echipe și-au ratat obiectivul pe plan european.

Pronostic: CSKA peste 87,5 puncte

Cota: 1,85 la Betfair

Miza: 5/10

VEZI AICI BILETUL ETAPEI PROPUS DE ECHIPA NOASTRĂ!

Arsenal – Everton, Premier League

Arsenal speră într-o minune chiar dacă este ultima etapă, că poate prinde BIG Four și calificarea în Champions League. Tunarii au nevoie de victorie în acest meci contra celor de la Everton și apoi trebuie să aștepte pasul greșit al echipei Liverpool. Dacă nu vor fi surprize la vărf astăzi, Arsenal va participa în Europa League  sezonul următor.

Arsenal Londra încheie acest sezon într-o formă foarte bună. A obținut 4 victorii în ultimele 4 jocuri disputate si a primit un singur gol. Pe Emirates au câștigat ultimele 4 meciuri fără să primească vreu gol. Dacă echipa lui Arsene Wenger traversa această formă într-o altă perioadă a sezonului, acum poate erau între primele 4 echipe fără nici un fel de emoție.

Everton este sigură că va termina sezonul pe poziția a 7-a indiferent de rezultatele ultimei etape. Caramelele au suferit 2 înfrângeri în ultimeel 3 etape. Oaspeții au reușit să înscrie un singur gol în ultimele 4 meciuri disputate, ceea ce înseamnă că ofensiva este într-o formă slabă.

Pronostic: Arsenal câștigă fără să primească gol

Cota: 2,65 la Unibet

Miza: 3/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Liverpool – Middlesbrough, Premier League

Pentru a fi sigură de participarea în Champions League, Liverpool are nevoie de victorie astăzi în ultima etapă din Premier League. Pe Anfield va veni Middlesbrough, care va disputa ultimul joc al ei în Premier League.

Cormoranii nu au voie să facă pași greșiți. În meciurile disputate pe propria arenă Liverpool nu a câștigat în ultimele 3 jocuri. Defensiva echipei pregătite de Jurgen Klopp se află într-o formă foarte bună. Echipa gazdă de astăzi nu a primit gol în ultimele 3 meciuri din Premier League.

Middlesbrough este retrogradată și sezonul următor va evolua în Championship. Boro are cel mai slab atac al Premier League cu doar  27 de goluri marcate în cele 37 de etape. Oaspeții de astăzi au fost învinși în ultimele 3 meciuri disputate în deplasare.

Pronostic: 1 si peste 3,5 goluri marcate

Cota: 2,15 la Superbet

Miza: 4/10

Atletico Madrid – Atletic Bilbao, La Liga

Lupta pentru ultimele locuri pentru Europa este foarte strânsă. Sunt implicate 3 echipe, care luptă pentru 2 locuri. Totul va fi decis astăzi când este programată ultima etapă din Primera Division. Athletic Bilbao se va deplasa la Athletico Madrid în ultima etapă a sezonului.

Athletico Madrid este sigură că va încheia pe poziția a 3-a, indiferent de ce rezultate se vor înregistra în această etapă. Madrilenii au obținut 2 victorii și o remiză în ultimele 3 etape disputate. Așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani echipa lui Cholo Simeone are cea mai bună defensivă a sezonului.

Athletic Bilbao este nevoită să joace ofensiv pentru că are nevoie de minim un punct la sfârșitul acestei partide. Bascii sunt pe locul al 6-lea dar au cel mai dificil meci pe hartie dintre pretendentele la Europa. In deplasare echipa din Bilbao are 2 victorii în ultimele 3 etape disputate.

Pronostic: 1X & ambele marchează

Cota: 2.25 la Betfair

Miza: 4/10

Sassuolo vs. Cagliari, Serie A

Având în vedere startul slab de sezon, Sassuolo ar putea da lovitura pe final și să termine în primele 10. Elevii lui Di Francesco sunt neînvinși de 6 etape și trec printr-un moment bun, iar tehnicianul a declarat că dorește să experimenteze o formulă cu care să aibă rezultate mult mai bune în sezonul următor.

Forma din deplasare a lui Cagliari rămâne la polul opus față de performanțele obținute pe teren propriu, astfel că gazdele rămân favorite la victorie astăzi. În 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Cagliari s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în ultimele 5 ale lui Sassuolo.

Pronostic: 1X & ambele marchează

Cota: 1.90 la Betfair

Miza: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.