Biletul Zilei: începem săptămâna în forță cu o cotă de 2.65

0

Biletul Zilei de astăzi este format din două partide din tenis, oferta pe celelalte sporturi fiind destul de modestă și lipsită de interes major din partea pariorilor.

Luni se dă startul în calificările pentru turneul de la Roland Garros, iar unul dintre cele mai echilibrate meciuri este cel dintre japonezii Taro Daniel și Hiroki Moriya. Deși ambii sunt născuți în Japonia, viețile lor au avut traiectorii diferite. Moriya a rămas în țara natală, a devenit un jucător de suprafețe rapide care se ferește de zgură, în timp ce Daniel a crescut în Spania, reușind cele mai bune performanțe pe suprafața roșie.

Lucrurile sunt logice și stau cât se poate clar. Până la 24 de ani, Daniel a adunat aproape 400 de meciuri pe zgură, în timp ce Moriya, atenție, nu a mai câștigat un meci pe această suprafață din 2012. E simplu de înțeles, așadar, de ce vom merge pe victoria niponului mai obișnuit cu condițiile de joc.

În mod normal, un meci pe zgură între australianul Kokkinakis și uzbecul Istomin nu ar fi reprezentat prea mare interes pentru pariori, dar conjunctura aparte în care se desfășoară duelul celor doi de la Lyon ne face să credem că de pe urma acestui duel ne putem alege cu un pariu câștigător.

În spatele ideii de a paria pe Istomin nu stau nici forma uzbecului, nici abilitățile sale pe zgură, ci perioada mare pe care Kokkinakis a petrecut-o în afara terenului. Tânărul australian s-a accidentat la genunchi la finalul lui 2015, a încercat să revină în circuit în august 2016, la Olimpiada de la Rio, dar lucrurile nu au mers așa cum a plănuit și a mai urmat o pauză foarte mare, de încă nouă luni.

Cu moralul la pământ, așa cum chiar el recunoștea într-un interviu recent, Kokkinakis a rămas fără clasament ATP, dar e gata s-o ia de la început. Totuși, primul meci după o asemenea pauză e întotdeauna foarte greu, iar faptul că partida se va juca pe zgură va fi un alt dezavantaj pentru Kokkinakis. Mergem cu Istomin, pentru că e greu de crezut că australianul va putea intra atât de repede într-un ritm care să-l ajute să pună probleme.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Tenis Calificări Roland Garros Taro Daniel vs. Moriya 2-0 1.66 2-0 Da
 Franta Tenis ATP Lyon Istonim vs. Kokkinakis 1 1.6 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.65MIZĂ (unități): 7/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.