Biletul Zilei: vezi pe ce selecții mizăm marțti medium-stakes

0

Biletul Zilei propune cititorilor o variantă care sperăm să aibă același deznodământ ca și cea de ieri, care a adus un câștig foarte bine venit.

Cândva jucător de top 10, sârbul Janko Tipsarevic parcurge, la aproape 33 de ani, un drum foarte greu spre vârful clasamentului Mai mult accidentat în ultimii ani, Tipsarevic a ieșit la un moment dat din top 200, dar 2017 i-a adus deja patru turnee challenger câștigate (două pe zgură și două pe hard), dintre care două fără set pierdut, iar forma sa e dătătoare de speranțe.

La nivel ATP, Tipsarevic a pierdut cu Bellucci, Dolgopolov și Thiem, dar apoi a mers în China, unde a câștigat două turnee challenger în două săptămâni consecutive, adunând meciuri care-l vor ajuta foarte mult în vederea partidei cu Ryan Harrison, din primul tur de la Geneva.

Americanul nu e un adversar de speriat, chiar dacă a arătat un tenis bun în ultima vreme. Totuși, zgura nu e mediul în care Harrison se simte chiar bine, așa că vom merge cu forma lui Tipsarevic și cu dorința sa de a performa și la nivel ATP.

Un meci de totul sau nimic se va disputa astăzi la Timișoara. Atât ACS Poli cât și Pandurii au nevoie de puncte ca de aer deoarece, cu cât trec etapele scad șansele pentru salvare de la retrogradare. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte cu Concordia Chiajna, așa că lupta se dă în 3 pentru un singur loc.

ACS Poli a pierdut sâmbătă finala Cupei Ligii la capătul unui meci cu Dinamo în care a menajat câțiva titulari. Poli face un sezon foarte bun dacă ținem cont de faptul că a pornit cu minus 14 puncte. Pe Dan Păltinișanu, timișorenii nu au pierdut nici un meci din cele 5 disputate.

Pandurii se află într-o revenire de formă reușind să obțină victorii în ultimele 2 etape disputate. Au reușit să învingă pe Concoria Chiajna și pe ASA Târgu Mureș. Gorjenii, cu 16 goluri primite, au cea mai slabă defensivă a acestui play-out.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Elveția Tenis ATP GenevaTipsarevic vs. Harrison Tipsarevic -2.5 game-uri 1.72 13-10 Da
 Romania Fotbal Liga 1Timișoara vs. Pandurii PSF 1 1.57 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.70MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet

Plasează-ți pariurile la Superbet pentru a participa la promoția legendară în care poți câștiga sute de premii în valoare de peste 150.000 de Ron. Vezi toate premiile aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.