Biletul Zilei: Combo de cotă 2.47 pentru ziua de miercuri!

0

Într-o zi în care avem finala Europa League, echipa noastră vă oferă și alte alternative de pariere. Pentru ziua de miercuri am pregătit un combo ce are o cotă finală de 2.47 și care are șanse destul de importante de reușită.

Cu 10 victorii consecutive în ultimele meciuri disputate pe propriul teren, trupa din Shanghai a acoperit și linia de handicap -1 în 8 dintre ele, fiind una din favoritele la câștigarea trofeului. Cu jucători precum Hulk, Oscar, Elkeson sau Lei Wu în atac, gazdele vor încerca să tranșeze calificare în sferturi încă din meciul tur al dublei cu Jiangsu.

Australianca de origine rusă Daria Gavrilova e una dintre jucătoarele în formă din circuitul WTA, prezentându-se în optimile de la Strasbourg după șase victorii în ultimele șapte meciuri, serie care-i oferă statutul de favorită în fața Elizavetei Kulichkova.

Aflată într-un moment bun al carierei, Gavrilova a strâns victorii pe zgură la Keys, Garcia și Kuznetsova, la Roma, iar la Strasbourg a lăsat cinci game-uri în meciul cu Chirico. Miercuri, ea va da peste o adversară obișnuită în acest an cu turnee de nivel inferior și calificări pentru competiții WTA, iar meciul ar trebui să-i fie la discreție, o victorie în minimum de seturi venind ca o completare logică la un parcurs excelent în această lună.

NU RATA 3 PONTURI SURPRIZĂ PE FINALA EUROPA LEAGUE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana FotbalLiga Campionilor AFC Shanghai vs. Jiangsu11.50 2-1 Da
 Franta TenisWTA StrasbourgDaria Gavrilova vs. Elizaveta Kulicikova2-01.65 2-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.47MIZĂ (unități): 6/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Plasează-ți pariurile la Superbet pentru a participa la promoția legendară în care poți câștiga sute de premii în valoare de peste 150.000 de Ron. Vezi toate premiile aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.