Cote surpriză pentru astăzi pe finala Europa League. Nu ai voie să le ratezi!

0

Finala Europa League este punctul de interes major pentru pariorii și iubitorii fotbalului de pe întreaga planetă astăzi, iar noi nu vrem ca tu să ratezi super-ofertele disponibile din partea caselor de pariuri pentru acest meci.

  1. Fortuna propune clienților un FREEBET în valoare de 50 de Ron pentru cei care depun astăzi pentru prima dată bani în contul online, indiferent de suma depusă! Acest FREEBET este valabil împreună cu bonusul de până la 300 de Ron acordat ca 100% din valoarea primului pariu doar clienților care își fac cont prin acest link!

Funcționează foarte simplu, după depunere, cei 50 de Ron sunt automat creditați în cont, iar la efectuarea unui pariu există două opțiuni de selectare a mizei: din balanța cu bani reali, sau din tokenul freebet.

2. Betfair propune clienților noi cota 7.00 pentru victoria lui Manchester United în această seară! Oferta este valabilă doar pentru clienții care își deschid un cont nou de jucător la Betfair prin acest link și plasează primul pariu pe victoria lui Manchester United la Betfair Sportsbook. Aici poți vedea toate detaliile promoției.

3. NetBet a pregătit cota 10.00 pentru clienții noi care vor să parieze pe victoria lui Manchester United, iar dacă „diavolii roșii” nu câștigă în timpul regulamentar de joc, casa de pariuri returnează dublul sumei mizate, tuturor celor care și-au creat cont prin acest link Aici poți citi toate condițiile ofertei!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.