Biletul Zilei: mizăm cu încredere marepe varianta propusă pentru joi

0

Biletul Zilei propune cititorilor două meciuri a căror combinație ne oferă un factor multiplicator final ce ne poate dubla investiția.

Alkmaar și Utrecht se duelează în play-off-ul pentru Europa League, iar cele două merg umăr la umăr. Utrecht vine după o serie impresionantă de 9 victorii în ultimele 10 meciuri, astfel că pariurile pe piața de rezultat final pot fi destul de riscante.

Ne atrage atenția, însă, faptul că în ultimele 6 partide directe dintre cele două echipe s-au marcat minim 3 goluri, iar în 6 din ultimele 7 ambele echipe au marcat minim un gol. Minim 3 goluri s-au marcat atât în ultimele 6 partide disputate de Alkmaar în campionat, cât și în 7 din ultimele 8 ale lui Utrecht, astfel că un pariu pe goluri pare cea mai bună alegere.

Cea de-a doua partidă selectată este finala cupei Elveției care le pune față în față pe Basel și Sion, cele două întâlnindu-se și în campionat acum o săptămână într-un meci terminat la egalitate 2-2, cu un gol egalizator al lui Sion venit în minutul 96. Evident, miza a fost practic inexistentă pentru Basel care și-a asigurat titlul de campioană și în acest an. Astăzi, însă, miza va fi un trofeu și ne așteptăm la un succes al campioanei.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Olanda Fotbal Eredivisie Alkmaar vs. Utrecht ambele marchează 1.52 3-0 Nu
 Elveția Fotbal Cupa Elveției Basel vs. Sion DNB 1 1.30 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 1.98MIZĂ (unități): 9/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Fortuna

Crează un cont nou de jucător la Fortuna și ai primul pariu asigurat până la 300 de Ron, plus multe alte beneficii. Citește aici cât de simplu e să câștigi cu cea mai mare casă de pariuri din Europa de Est.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.