Flash Tips: pariurile zilei din tenis pentru joi

0

Pentru astăzi echipa noastră propune cititorilor 3 ponturi dint tenis argumentate de specialistul nostru în domeniu, care au cote foarte bune în regim single.

Jarry – Opelka ATP Roland Garros

Doi jucători care au ca principală armă serviciul, chilianul Nicolas Jarry și americanul Reilly Opelka, vor juca, joi, miza meciului fiind calificarea pe tabloul principal de concurs de la Roland Garros.

La 1,98m (Jarry), respectiv 2,11m (Opelka) cei doi adversari se numără printre jucătorii care-și construiesc tenisului în jurul serviciului, iar o confruntare cu cel puțin un set foarte lung e ușor de prevăzut, în măsura în care niciunul dintre ei nu strălucește la retur.

Cel mai probabil, game-urile vor fi scurte, punctele vor fi închise repede, fie cu serviciul, fie cu loviturile imediat următoare, iar break-urile vor fi un lucru foarte, foarte rar.

Pronostic: peste 19.5 game-uri

Cota: 1.90 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)

Miza: 5/10

Wawrinka – Querrey, ATP Geneva

Pe zgura de acasă, de la Geneva, Stan Wawrinka e în căutarea unui turneu care să-i asigure câteva victorii bune înainte de Roland Garros, iar adversarul său din optimile de finală este Sam Querrey, un american aflat într-un moment destul de bun pe suprafața roșie.

În acest sezon european de zgură, Wawrinka s-a numărat printre dezamăgiri, pierzând cu Cuevas, Paire și Isner, în timp ce Querrey a adunat victorii bune la Pouille și Struff, iar la GEneva nu a pierdut timpul cu Altmaier și Skugor.

Wawrinka e jucătorul mai bun, dar forma prin care trece nu ar trebui să-i permită să închidă repede un meci cu un adversar precum Querrey. Americanul joacă bine, a stat mai mereu aproape de Wawrinka și are armele necesare pentru a prelungi un meci în care elvețianul pornește favorit.

Pronostic: peste 22.5 game-uri

Cota: 1.90 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)

Miza: 6/10

Berdych  vs. Simon, ATP Lyon

Sferturile turneului de la Lyon îi aduce față în față pe doi vechi adversari, cehul Tomas Berdych și francezul Gilles Simon, ambii tenismeni, cândva, dintre cei mai buni zece ai lumii.

Ieșit oarecum din formă în primele turnee, Simon a trecut de Edmund și Medvedev, de fiecare dată după set decisiv, și a obținut cel mai bun parcurs al sezonului pe zgură. Joi, însă, misiunea sa va fi foarte dificilă.

Simon nu mai are agilitatea de altădată, și-a pierdut din energie și constanță, în timp ce Berdych nu ma ieste omul care se bătea de la egal la egal cu elita, dar tot păstrează un nivel bun. Învins pe zgură doar de Raonic, Zverev și Cilic, toți trei jucători de atac, Berdych are, încă, argumentele pentru a învinge jucători defensivi, de tipul lui Simon, iar forța din jocul său ar trebui să se impună în fața răbdării reprezentantului gazdelor.

Pronostic: Berdych -2,5 game-uri

Cota: 1.87 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)

Miza: 5/10

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.