Biletul Zilei: mizăm pe goluri în varianta propusă vineri

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi cititorilor o variantă formată din 2 meciuri cu șanse de reușită foarte bune, atent analizate de echipa noastră.

Levante și-a asigurat promovarea în La Liga, iar ultimele 3 etape rămase de disputat nu mai pot aduce nimic nou pentru trupa din Valencia. Murcia, echipa oaspete de astăzi, s-a îndepărtat de zona retrogradării, grație unui parcurs bun reușit în ultimele 5 etape, când au reușit 10 puncte. În mod normal, dacă s-ar fi jucat la mijlocul sezonului, ar fi fost un meci de 1 solist, dar cum de la Levante va lipsi și omul de gol, Roger Marti, autor a 22 de reușite stagionale, vom miza pe un meci sărac în goluri, de altfel, cele două combatante fiind codașe în clasamentul mediei de goluri per meci.

În liga secundă din Austria, Wattens primește vizita lui Austria Lustenau în ultima etapă din acezt sezon, iar miza este inexistentă. Gazdele au o linie ofensivă remarcabilă, iar 4 din ultimele 5 meciuri au avut minim 5 goluri înscrise. Oaspeții de azi porneau ca și candidați serioși la promovare, dar un start slab de parte secundă a sezonului i-a îndepărtat de LaskLinz. Ultimele 3 partide directe au produs minim 4 goluri.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga 2 Levante vs. Murcia sub 2.5 goluri 1.60 3-1 Nu
 Austria Fotbal Erste Liga Wattens vs. A. Lustenau peste 2.5 goluri 1.50 2-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.40MIZĂ (unități): 8/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.