Biletul Zilei: marți căutăm cel de-al 4-lea câștig consecutiv

0

Ne merge bine pe final de lună la Biletul Zilei, iar drept divadă stau ultimele 3 zile câștigătoare consecutiv la această categorie.

Pentru astăzi oferta este extrem de slabă, dar echipa noastră a reușit să aleagă două meciuri evaluate cu șanse bune de câștig, în urma analizelor la care au fost supuse.

Perugia are o misiune grea de a întoarce rezultatul nefavorabil din meciul tur al semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A, disputat împotriva lui Benevento. Cele două au terminat sezonul regulat la egalitate de puncte, dar ceea ce iese în evidență este faptul că terenul propriu a fost principalul aliat în această campanie. Benevento a pierdut 10 din cele 21 de deplasări în sezonul regulat, în timp ce pe propriul teren a cedat doar de două ori. De asemenea, Perugia a cedat de două ori pe propriul teren din 21 de partide disputate, încasând, în medie, 0.85 goluri/meci. Benevento stă la adăpostul unui 1-0 norocos obținut în tur, astfel că își permite și luxul unei înfrângeri, la limită cu gol marcat, pentru a se califica în finala cu Carpi. Ne așteptăm la un meci tacticizat și echilibrat, în care oaspeții să aibă un obiectiv clar: acela de a proteja avantajul din tur.

Probabil cel mai așteptat meci al primului tur de la Roland Garros va fi cel dintre neamțul Kohlschreiber și pretențiosul australian Nick Kyrgios, care vor fi nevoiți să se întâlnească într-o confruntare care ar fi putut avea loc lejer într-o fază mult mai înaintată. Niciunul dintre ei nu a strălucit în perioada de dinainte de Roland Garros, dar concentrarea la un turneu de Mare Șlem va fi, cu siguranță, mult mai mare decât la competițiile obișnuite. Cum ambii au demonstrat de-a lungul timpului că se pot ridica la un nivel foarte ridicat și cum niciunul nu a arătat în ultima vreme o formă ieșită din comun, care ne-ar putea face să bănuim că și-ar putea domina adversarul timp de trei seturi, alegem o partidă cu minimum patru manșe.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Play-off Serie B Perugia vs. Benevento 1X & 0-3 1.45 1-1 Da
 Franta Tenis Roland Garros Kohlschreiber vs. Kyrgiospeste 3.5 seturi 1.50 0-3 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.17MIZĂ (unități): 4/10Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Joacă la Superbet și participă la promoția legendară în care poți câștiga sute de premii în valoare de peste 150.000 de Ron până pe 11 iunie. Vedeți toate premiile aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.