Biletul Zilei: bifăm cel de-al 3-lea WIN consecutiv luni?

0

Am avut două zile foarte bune la Biletul Zilei, când am câștigat ambele bilete propuse în weekend, la cote 4.40, respectiv 2.40, ceea ce ne-a ridicat pe axa profitului lunar.

Pentru astăzi continuăm în același trend cu 2 selecții combinate pe aceeași variantă, un meci din tenis și un meci din fotbal.

Milos Raonic, mașinăria de serve ucigătoare, va debuta în primul tur la Roland Garros în fața micuțului belgian Steve Darcis, iar duelul va fi destul de disproporționat, așa cum o arată și cotele. Victoria lui Raonic nu este pusă sub semnul întrebării de bookmakeri, care îl cotează pe canadian sub pragul de 1.10, dar avem motive bine întemeiate să presupunem că Milos nu va dori să petreacă prea mult timp pe teren în primul tur.

Chiajna încă speră la salvare și astăzi dă piept pe propriul teren cu o echipă ieșită din formă, FC Botoșani, în speranța de a recupera puncte. Este penultima etapă, iar cu 3 puncte ar egala Timișoara și s-ar apropia la unul singur de Pandurii. Botoșaniul joacă degeaba, iar ultimele 13 meciuri consecutive au produs maxim 3 goluri.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Tenis Roland Garros Raonic vs. Darcis3-0 seturi 1.65 3-0 Da
 Romania Fotbal Liga 1 Chiajna vs. Botoșani1X & 0-3 goluri 1.49 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.46MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta SuperBet

Joacă la Superbet și participă la promoția legendară în care poți câștiga sute de premii în valoare de peste 150.000 de Ron până pe 11 iunie. Vedeți toate premiile aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.