Flash Tips: Începem săptămâna cu șase pronosticuri!

0

E o zi foarte interesantă în sportul european, în condițiile în care vom afla formațiile care vor evolua în sezonul viitor pe prima scenă de fotbal din Anglia și Germania. Avem însă și partide din tenis, din cadrul celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros. În total, șase recomandări pregătite de echipa noastră.

Huddersfield vs. Reading, Championship, Play-off

Finala pentru Premier League se va desfășura astăzi pe Wembley Stadium din Londra. Huddersfield și Reading luptă pentru un singur loc disponibil în prima ligă de fotbal a Angliei. Pentru ambele echipe este un meci de totul sau nimic. Pe lângă mândria de a evolua în Premier League, partea financiară este una foarte importantă.

Huddersfield are șansa promovării după ce au încheiat sezonul regulat pe poziția a cincea. În semifinale au trecut de Sheffield Wednesday în urma loviturilor de departajare. Cei de la Huddersfield sunt la capătul unui sezon foarte bun, ținând cond ca în ultimile trei sezoane nu s-au apropiat de prima jumătate a clasamentului.

Reading a încheiat sezonul pe locul al treilea cu 85 de puncte, având un avans de 4 puncte față de adversara de astăzi. Defensiva a fost punctual slab al echipei primind 64 de goluri. În faza semifinalelor, Reading a depășit pe Fulham în urma unei victorii cu 1-0 și o remiză 0-0. Antrenorul echipei este celebrul Jaap Stam, care la primul sezon ca antrenor este aproape de o mare performanță.

Pronostic: Huddersfield va câștiga cel puțin o repriză
Cotă: 1.70 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 4/10

Braunschweig vs. Wolfsburg, Bundesliga

Manșa retur a barajului de promovare din Bundesliga se va desfășura în această seară pe terenul celor de la Braunschweig. În urma meciului tur, Wolfsburg a luat o opțiune importantă, dar nu decisivă, pentru a evolua și sezonul viitor în prima ligă germană de fotbal.

Braunschweig va încerca să profite de avantajul terenului propriu și să forțeze  promovarea. Sezonul din liga a doua germană l-au încheiat pe poziția a treia, iar pe propriul teren gazdele de astăzi au făcut meciuri foarte bune. În cele 17 meciuri de acasă, Eintracht a suferit o singură înfrângere.

Wolfsburg a dezamăgit în acest sezon și a ajuns să dispute meciul pentru menținere în Bundesliga. Mario Gomez a marcat golul meciului tur, dintr-un penalty transformat în minutul 39. Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, Błaszczykowski, va fi absent în acest meci. Oaspeții acestui meci au suferit opt înfrângeri în acest sezon în deplasare.

Pronostic: PSF X
Cotă: 1.70 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Anastasia Pavlyuchenkova vs. Patricia Țig, Roland Garros

Românca Patricia Țig va avea o misiune foarte dificilă în primul tur al turneului de la Roland Garros, în principal datorită adversarului de calibru pe care-l va avea în față, dar și datorită faptului că nu a apucat să joace decât un meci pe zgură înaintea celui de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Țig a jucat la Bogota, a pierdut în primul tur, iar sorții i-au scos-o în cale pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, una dintre jucătoarele în formă din circuitul WTA. Câștigătoare la Rabat, în Maroc, rusoaica produce tenis de calitate, are un joc în forță, care o va pune în dificultate pe reprezentanta noastră, iar cheia meciului, dar și a under-ului, va sta în racheta sa.

Pronostic: Under 18.5 game-uri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 6/10

Gilles Simon vs. Nikoloz Basilashvilli, Roland Garros

Francezul Gilles Simon și georgianul Nikoloz Basilashvili vor fi adversari în unul dintre cele mai interesante meciuri din primul tur de pe tabloul masculin de la Roland Garros.

Simon nu mai e prezența constantă din top 10, a alunecat în afara celor mai buni 30 de jucători ai lumii, dar rămâne, totuși, un adversar redutabil, mai ales în condițiile în care joacă în fața propriului public. Francezul pleacă așadar ca favorit în fața unui adversar cu mai puțină experiență la nivel foarte înalt, dar creativitatea și tehnica gruzinului pot duce meciul spre un deznodământ mai puțin anticipat.

Mergem pe o confruntare echilibrată, poate chiar mai echilibrată decât o arată cotele, de aceea alegem un over la seturi.

Pronostic: Over 3.5 seturi
Cotă: 1.62 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

Aljaz Bedene vs. Ryan Harrison, Roland Garros

Britanicul de origine slovenă Aljaz Bedene a fost, surprinzător sau nu, unul dintre protagoniștii sezonului de zgură. Cu două victorii în turnee challenger, o finală la ATP Budapeste și înfrângeri la jucători de top, precum Pouille, Raonic și Djokovic, Bedene pleacă din postura de mare favorit în fața americanului Ryan Harrison, iar logica spune că meciul din primul tur de la Roland Garros va fi la discreția sa.

Harrison a pierdut destul de clar în momentul în care a fost pus față în față cu adversari cu un joc bun pe zgură, așa cum este cel al lui Bedene, în fața cărora nu a reușit să câștige foarte multe puncte cu ajutorul serviciului, principala sa armă.

E de așteptat ca Bedene să domine meciul, să-și continue forma foarte bună din ultimele luni și să acopere un handicap la îndemână.

Pronostic: Bedene -5.5 game-uri
Cotă: 1.78 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Benoit Paire vs. Rafael Nadal, Roland Garros

Francezul Benoit Paire se poate considera cel mai ghinionist jucător de pe tabloul principal de la Roland Garros, deoarece va trebui să stea față în față cu Rafael Nadal încă din primul tur al turneului parizian.

Despre Nadal și jocul său pe zgură ar fi inutil să mai menționăm ceva, mai ales în condițiile în care Rafa vânează al 10-lea trofeu pe zgura pariziană și atacă turneul după 17 victorii și doar o înfrângere pe zgură în acest sezon.

Evident, cheia pentru reușita pariului este la Paire și la capacitatea sa de a rezista cât mai mult într-un meci care se anunță infernal. De-a lungul timpului, Benoit a pierdut în fața lui Rafa la cinci game-uri în cel mai bun din trei seturi, iar în unele momente a arătat că are un tenis care-l poate pune în încurcătură pe marele campion iberic.

Ne bazăm pe un start bun al lui Paire, pe faptul că Nadal nu va tura motoarele din primul meci și așteptăm o partidă în care francezul să arate câte ceva din talentul care îl transforma, în urmă cu ceva ani, într-o mare promisiune a tenisului mondial.

Pronostic: Paire +9.5 game-uri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.