Flash Tips: Cele mai bune recomandări ale finalului de sezon!

0

Sezonul fotbalistic se apropie de final, iar astăzi și Serie A își desfășoară ultimul episod, după ce mai multe campioane importante au luat sfârșit.

Avem patru sugestii de pronosticuri din campionatul italian, unul în care mai sunt doar două necunoscute: cine termină pe poziția secundă și cine evită retrogradarea pe ultima sută de metri.

AS Roma vs. Genoa, Serie A

Roma luptă de la distanță cu Napoli pentru poziția a doua în clasament, iar romanii dacă vor obține cele 3 puncte astăzi vor fi vicecampionii Italiei. Grifonii vor merge pe Olimpico fiind siguri că vor încheia sezonul pe locul al 16-lea indiferent de rezultatele înregistrate în această etapă.

Roma arată o formă foarte bună în finalul de sezon. În ultimele 3 jocuri au reușit să înscrie minim de trei ori. Gazdele au marcat în fiecare din ultimele 14 meciuri minim un gol. Giallorossii sunt pe poziția secundă atât la capitolul defensiv, dar și la cel ofensiv.

Pentru Genoa este ca un meci de vacanță, fiind ultimul al sezonului. Oaspeții abia runda trecută au obținut matematic  prezența în viitorul sezon din Serie A, prin victoria cu 2-1 în fața celor de la Torino. În ultimele 4 meciuri din deplasare cei de la Genoa au fost învinși și nu au reușit să înscrie vreun gol în aceste meciuri.

Pronostic: AS Roma înscrie peste 2.5 goluri în repriza a doua
Cotă: 2.50 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 4/10

Sampdoria vs. Napoli, Serie A

Napoli speră ca Roma să facă un pas greșit și apoi să profite, obținând poziția secundă a clasamentului. Astăzi coechipierii, lui Vlad Chiricheș vor avea un meci destul de ușor la Sampdoria, iar în partida de pe Luigi Ferraris ne așteptăm la multe goluri.

Pentru Sampdoria acest meci este fără o miză foarte mare. În acest moment sunt clasați pe poziția a 10-a clasamentului. În ultimele 9 meciuri au reușit o singură victorie, un 2-1 cu Inter. După forma arătată în această perioadă ne dăm seama că jucătorii Doriei sunt mai mult cu gândul la vacanță.

Napoli are cea mai bună ofensivă din Serie A, cu 90 de goluri înscrise. Oaspeții vin după 4 victorii în tot atâtea meciuri și într-un clasament al jocurilor din deplasare elevii lui Maurizio Sarri sunt primii. Astăzi sperăm ca oaspeții să își etaleze forța ofensivă pe care o au. dar chiar și așa va fi foarte greu să obțină locul 2 pentru că și AS Roma are un adversar facil.

Pronostic: Victorie Napoli & ambele marchează
Cotă: 2.05 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 4/10

VEZI AICI BILETUL ETAPEI LA COTA 115 CU TOATE MECIURILE DE IERI ”VERZI”

Palermo vs. Empoli, Serie A

Lupta în zona retrogradării este foarte interesantă în Serie A și deznodământul îl vom afla la sfârșitul acestei ultime etape. Dacă Empoli va obține cele trei puncte în acest meci, Întâlnirea dintre Crotone și Lazio nu va mai avea importanță.

Palermo este retrogradată în Serie B, iar această partidă nu mai are importanță pentru gazde. Pe propriul teren, Palermo a reușit doar 3 victorii, dar 2 dintre ele au venit în ultimele două partide. Pentru „acvile” defensiva a fost punctul slab al echipei, iar cu 76 de goluri primite ei au a doua cea mai slabă apărare din Italia.

Empoli are un singur punct avans față de Crotone, dar acesta ar putea fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare. Oaspeții au cel mai slab atac din Serie A în acest sezon cu doar 28 de goluri marcate. În ultimele două etape au suferit înfrângeri în compania fomațiilor Cagliari și Atalanta.

Pronostic: 2 & peste 1.5 goluri
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Crotone vs. Lazio, Serie A

Pentru Crotone sunt șanse foarte mari să se încheie aventura în Serie A. Au nevoie de o victorie și apoi să aștepte pasul greșit a celor de la Empoli la Palermo. Jocul are miză pentru ambele echipe, pentru că și Lazio dacă va învinge va obține poziția a patra.

Chiar dacă în ultimele etape au avut un parcurs foarte bun, gazdele au șanse minime de a se salva de la retrogradare. În ultimele opt etape cei de la Crotone au suferit o singură înfrângere, 0-3 cu Juventus și în șapte din acestea au reușit să înscrie minim un gol.

Capitolinii sunt la finalul unui sezon bun pentru ei. Dacă vor învinge astăzi o să o depășească pe Atalanta și vor încheia stagiunea pe locul 4.  În ultimele două meciuri, oaspeții au suferit două înfrângeri primind câte trei goluri. Desfășurarea acestui meci poate fi influențată de meciuri de la Palermo.

Pronostic: X2 & peste 2.5 goluri
Cotă: 1.94 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.