Biletul Zilei: cota 2.41 pentru varianta de duminică

0

Am câștigat varianta propusă ieri la cota finală 4.40 formată din doar 2 meciuri și pe această cale ținem să mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de apreciere.

Sorții au ținut cu Grigor Dimitrov la tragerea pentru primul tur al turneului de la Roland Garros, iar bulgarul va avea de înfruntat un adversar mai mult decât facil, pe veteranul francez Stephane Robert, iar argumentele pentru un meci fără istoric sunt foarte, foarte multe.

E de ajuns, însă, să spunem că Robert a ajuns la 37 de ani, a jucat nouă meciuri în acest an și a câștigat doar unul, iar pe zgură nu a câștigat niciodată mai mult de trei game-uri într-un set, pierzând clar toate cele trei partide jucate pe suprafața roșie.

Oricât de mult și-ar dori Robert să conteze motivația și sprijinul publicului, îi va fi foarte greu să stea măcar aproape de Dimitrov, pentru că nu are nici armele, nici potențialul fizic necesar pentru a putea duce ritmul impus de bulgar.

ACS Poli are nevoie disperată de puncte pentru a continua lupta pentru salvarea de la retrogradare. Astăzi bănățenii au șansa obținerii celor 3 puncte în compania celei mai slabe formații a acestui an, afectată de problemele financiare, ASA Târgu Mureș.

Chiar dacă la începutul play-out-ului trupa lui Ionuț Popa dădea semne că nu va avea emoții în privința salvării, ultimele rezultate nu sunt așa. Timișorenii au obținut un singur punct în ultimele 4 etape. În ultimul joc au fost învinși surprinzător, chiar pe Dan Păltinișanu de Pandurii Târgu Jiu. Alb-violeții sunt cotați ca favoriți la victorie astăzi.

ASA Târgu Mureș este ,, lanterna roșie’’ a acestui sezon, fiind retrogradată în Liga 2. În ultimele 10 meciuri mureșenii nu au obținut vreo victorie. În aceste ultime 10 partide oaspeții au marcat un singur gol.

VEZI AICI BILETUL ETAPEI LA COTA 115 CU TOATE MECIURILE DE IERI ”VERZI”

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Poli Timișoara vs. ASA 1 1.42 3-1 Da
 Franta Tenis Roland Garros Robert vs. Dimitrov sub 29,5 game-uri 1.70 27 Da
COTĂ FINALĂ: 2.41MIZĂ (unități): 6/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Castiga 250000 RON cash pariind pe meciurile de la Roland Garros!

Al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, este gata sa inceapa. Si pentru ca spectacolul sa fie total, pariaza la Unibet pe meciurile de la Paris si poti castiga 250000 de RON in bani cash! Unibet pune la bataie 500 de premii, iar premiul cel mare este in valoare de 50000 RON!

Ce trebuie sa faci:

  1. Opteaza pentru promotie!
  2. Pariaza live sau pre meci pe meciurile de la Roland Garros.
  3. Doar pariurile castigatoare pe cote de minim 1.40 se califica pentru promotie.
  4. Pentru fiecare pariu castigator primesti un numar de puncte, dupa urmatoarea formula:

Suma pariata (nu exista pariu minim) * numarul de evenimente de pe bilet * cota totala

  1. Doar pariurile plasate pe meciurile de la Roland Garros sunt luate in considerare!
  2. Pariurile plasate de pe mobil iti aduc puncte duble!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.