Biletul Zilei: mizăm pe o cotă tentantă de 4.40 pentru sâmbătă

0

Biletul Zilei propune cititorilor o variantă foarte interesantă pentru astăzi, a cărei cotă finală depășește pragul de 4 prin combinarea a doar 2 selecții.

Astăzi Spania își va desemna câștigătoarea Copei del Rey. Meciul pare destul de dezechilibrat la prima vedere, deoarece FC Barcelona pornește cu prima șansă la victorie. Această finală este una specială deoarece este ultimul meci ce se va disputa pe Vicente Calderon.

FC Barcelona este la capătul unui sezon mult sub așteptările tuturor. Această finală este ultima șansă pentru catalani să își adauge un trofeu în vitrină. În ultimele 6 meciuri Messi și compania au obținut 6 victorii ceea ce înseamnă că sunt pe o pantă ascendentă. În acest sezon din La Liga cele 2 echipe și-au împărțit victoriile.

Alaves s-a calificat în finală în urma dublei manșe contra celor de la Celta Vigo.  Ei au făcut o surpriză frumoasă și în La Liga unde au încheiat pe poziția a 9-a. În ultimele 5 etape nu au cunoscut gustul înfrângerii.

Ultima etapă din Serie A programează o serie de meciuri foarte interesante atât în lupta la vârf cât și în zona retrogradării. Lupta pentru  a 4 poziție continuă de la distanță între Lazio și Atalanta, despărțite de un singur punct.

BILETUL ETAPEI ARE COTA 115! ÎL POȚI JUCA FĂRĂ RISC, DE CE SĂ NU ÎNCERCI?

Atalanta are un meci ușor la prima vedere în compania celor de la Chievo. La capătul unui sezon extraordinar, gazdele vor participa în Europa și nu pot pierde locul 5. 5 din ultimele 7 meciuri ale echipei gazdă s-au încheiat cu remiză. În 6 din ultimele 7 partide, gazdele de astăzi au primit minim un gol.

Chievo ocupă în acest moment locul al 14-lea în clasament fiind lipsită de orice fel de griji pentru finalul de sezon. Dacă privim rezultatele înregistrate în ultimile 3 etape vedem că oaspeții nu au obținut niciun succes. În deplasare în ultimele 6 etape au înregistrat o singură victorie.

VERIFICĂ ȘI COTA 5.80 RECOMANDATĂ PENTRU FINALELE DE CUPĂ DE ASTĂZI!  

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Atalanta vs. Chievo 1 & sub 4.5 goluri 2.05 1-0 Da
 Spania Fotbal Copa del Rey Barcelona vs. Alaves peste 3.5 goluri 2.15 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 4.40MIZĂ (unități): 5/10 Da

*valoarea cotelor este disponibilă doar în această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.