Recomandările de sâmbătă argumentate de echipa noastră

2

Avem o zi în care se dispută multe finale de cupă, dar ne aruncăm un ochi și la tenis, iar echipa noastră vă propune niște selecții foarte interesante.

Arsenal – Chelsea, FA Cup

Cea mai veche competiție de fotbal din lume își va desemna astăzi câștigătoarea sezonului 2016-2017. Pentru acest trofeu se vor lupta Arsenal și Chelsea pe Wembley Stadium. Finala se anunță una echilibrată pentru că se întâlnesc două echipe care au încheiat sezonul de Premier League în partea superioară.

Arsenal a încheiat un sezon foarte modest. Chiar și așa astăzi au șansa să obțină un trofeu după, după mulți ani. În ultimele 5 etape din sezon au obținut 5 victorii și au primit doar 2 goluri, fiind la un pas de BIG FOUR.  În semifinalele FA Cup au depășit pe Manchester City cu scorul de 2-1.

Campioana din Premier League are șansa să își mai adauge încă un trofeu în vitrină. Albaștrii vin după 7 victorii obținute în ultimele 5 jocuri disputate în toate competițiile.  Chelsea a reușit să câștige 3 din ultimele 4 meciuri directe contra celor de la Arsenal. Astăzi vom miza pe o victorie a echipei lui Antonio Conte.

Pronostic: fiecare echipă să aibă 2 sau mai multe cornere în fiecare repriză

Cota: 3.25 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici)

Miza: 3/10

Angers – PSG, Cupa Franței

Această ediție a Cupei Franței se apropie de final. Astăzi la Saint Denis se va disputa ultimul act al competiției între Angers și PSG. Dacă la PSG ne așteptam să fie în această finală, cei de la Angers sunt surpriza plăcută a competiției.

În acest sezon de Ligue 1, Angers a reușit să încheie pe poziția a 12-a. Ca să ajungă în această fază a competiției cei de la Angers au eliminat echipele Caen, Bastia, Bordeaux și Guingamp. Chiar dacă nu au șanse prea mari să câștige cupa știm că în orice meci ce se dispută cu trofeul pe masă șansele se egalează. În finalul de sezon din Franța, Angers a obținut 2 victorii în ultimele 2 etape disputate.

PSG este marea favorită să caștige cupa. Ar fi al doilea trofeu pentru parizieni în acest sezon după ce au câștigat și Cupa Ligii Franței. Cei de la Angers au reușit să marcheze un singur gol celor de la PSG în ultmele 3 întâlniri directe. În semifinale echipa lui Unay Emery a eliminat pe AS Monaco.

Pronostic: 2 pauza 2 final si peste 2,5 goluri

Cota: 1,81 la Superbet (participă la promoția legendară)

Miza: 5/10

Frankfurt – Dortmund, Cupa Germaniei

Sezonul competițional din Germania se apropie de final. Astazi pe Olympiastadion din Berlin se va desfășura finala Cupei Germaniei, care va avea la centru echipele Frankfurt și Dortmund. Putem spune ca pentru cei de la Dortmund adevărata finală a fost în semifinale când au întâlnit pe Bayern Munchen.

Frankfurt este o prezență surprinzătoare în finala acestei ediții a cupei Germaniei. În drumul lor spre finală au eliminat echipe ca Hannover sau Monchengladbach. Forma arătată în ultimele 4 meciuri este una foarte slabă, reușind să obțină un singur punct în aceste etape. Sezonul de Bundesliga l-au încheiat pe poziția a 11-a.

Borussia Dortmund nu mai are nevoie de prezentare. Știm cu toții ca în ofensivă este o forță dar are unele probleme în compartimentul defensiv deoarece primește destul de des goluri. Într-un singur meci din ultimele 19 cei de la Dortmund nu au reușit să înscrie.

Pronostic: X2 & ambele marchează

Cota: 2.15 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

Wawrinka – Zverev, ATP Geneva

Testat serios de Querrey în sferturi și de Andrey Kuznetsov în semifinale, elvețianul Stan Wawrinka a reușit, în cele din urmă, să-și respecte statutul de favorit și a ajuns în finala de la Geneva, unde va da peste Mischa Zverev, marea surpriză a competiției din Țara Cantoanelor.

Dacă pentru Wawrinka orice alt rezultat în afara finalei ar fi fost un eșec, pentru Zverev parcursul e unul cu totul și cu totul ieșit din comun. Venit din calificări, a produs patru surprize pe tabloul principal, eliminându-i pe Haase, Johnson, Isner și Nishikori, iar rezultatele au venit cumva logic, pe fondul unei evoluții de apreciat.

E ultimul act al turneului în care amândoi adversarii au servit bine, Zverev a fost greu de răpus de către adversari foarte puternici și a arătat că poate oferi tenis de calitate pe zgură, iar importanța primului set în vederea rezultatului final ne face să credem că ambii vor intra foarte concentrați și vor oferi o primă manșă echilibrată.

Pronostic: peste 9,5 game-uri în primul set

Cota: 1.85 la Betfair SportsBook (fă-ți cont aici)

Miza: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

  1. De ce a-ți jucat Angers – PSG la Superbet?
    La Betfair 2pauza 2 final are cota de 1,83, fără riscul suplimentar al over-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.