Biletul Zilei: cota 2.56 pentru varianta de duminică!

0

Vă salut dragi urmăritori, Cătălin Mihalache sunt și am preluat responsabilitatea rubricii Biletul Zilei pe site-ul piatadeponturi.ro, cu intenția de a aduce un plus de experiență și eventual profitabilitate.

Din capul locului țin să vă spun că nu sunt un mare guru al pariurilor sportive, cum am văzut că se poartă la noi în țară, dar mai am și eu zile bune ca în imaginea de mai jos. Pariurile PRE-MATCH nu constituie singura ramură a activității mele, personal sunt fan al pariurilor LIVE, în special pe Betfair, unde adopt unele strategii doar atunci când am timp!

Pentru mai multe recomandări de pariere LIVE sau Pre-Match, vă recomand să dați cu Follow paginii mele de Facebook unde putem interacționa și schimba impresii.

Pentru astăzi, ca și variantă pentru Biletul Zilei, voi propune doar două meciuri, cu cât mai puține cu atât mai bine și mai multe șanse de câștig. Pe pagina mea de Facebook, voi avea, probabil, mai multe pariuri pentru azi.

Italia joacă azi cu Liechtenstein un meci în care problema învingătoarei nu se pune, dar problema scorului este destul de importantă pentru Squadra Azzura, deoarece poate fi un criteriu important în economia calificării directe dintr-o grupă în care are de dat o bătălie grea cu mașinăria de goluri spaniolă! Presa locală susțină că formula de start a italienilor va fi foarte ofensivă, cu 4 atacanți, deci ne putem aștepta la minim 5 goluri în meci.

Cel de-al doilea meci vine din Norvegia din liga secundă, acolo unde formația de pe primul loc, Bodo/Glimt, primește vizita unei echipe din subsol, Jerv, dar care, în mod normal, este de mijlocul clasamentului. Gazdele au un bilanț foarte bun pe propriul teren în acest sezon cu 5 victorii din 5 posibile și ar trebui să forțeze revenirea imediată în prima ligă, după ce a retrogradat la doar un punct diferență de zona salvării anul trecut. Mergem cu gazdele.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Calificări CM 2018 Italia vs. Liechtenstein Italia peste 4.5 goluri 1.60 5-0 Da
 Norvegia Fotbal OBOS-ligaen Bodo/Glimt vs. Jerv 1 1.60 4-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.56MIZĂ: Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta BETFAIR–450 Ron Bonus

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.