Biletul Zilei: începem săptămâna la cotă 2.50!

0

Am avut un final de săptămână foarte bun care a culminat cu pariul de cotă 8.00 câștigător pe care l-am semnalat urmăritorilor pe noua mea pagină de facebook, pe care vă recomand să o urmăriți dacă doriți să primiți mai multe pariuri din partea mea în decursul unei zile. Nu cer bani pentru asta, stați liniștiți!

Am câștigat și varianta de Biletul Zilei propusă ieri la cotă 2.56, cu mici emoții, pentru că Italia a marcat cel de-al 5-lea gol în minutele de prelungire, în ciuda celor 543 de ocazii avute.

Astăzi mergem pe un meci din tenis și unul din fotbal pe care vom miza în sistem combo.

Când vine vorba despre turneul olandez de la Hertogenbosch, francezul Nicolas Mahut e primul nume care apare în minte pariorilor. Cu un bilanț excepțional pe iarbă în ultimii ani, jucătorul din Hexagon se poate lăuda cu două titluri în ultimii doi ani la competiția olandeză, iar luni intră din nou în scenă.

Adversarul său va fi un american, Dennis Novikov, care a câștigat cinci meciuri la nivel de Challenger în acest an, dar care nu are calitățile necesare pentru a-l pune cu adevărat în încurcătură. Mahut joacă un tenis sublim pe iarbă, se folosește mult de slice, servește minunat și atacă fileul, iar în această perioadă va fi unul dintre jucătorii de urmărit. Un 2-0 scurt, chiar dacă e la primul meci pe iarbă, n-ar trebui să fie o problemă.

UTA este pentru cel de-al doilea an consecutiv la barajul de promovare în Liga 1, bifând ambele astfel de meciuri de când s-a înființat actualul sistem competițional, dar problema este aceeași ca și anul trecut: diferența de valoare dintre loturile celor două echipe. Ionuț Popa este un antrenor care știe să pregătească astfel de meciuri importante și sunt convins că se va vedea aportul său, mai ales că nici nu se confruntă cu probleme de lot. A avut timp să pregătească meciul, are jucători buni la dispoziție și avantajul propriului teren aici. Mergem cu Recașul la meciul de azi!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Olanda Tenis ATP Hertogenbosch Mahut vs. Novikov 2-0 seturi 1.78 2-0 Da
 Romania Fotbal Baraj promovare ACS Poli Timișoara vs. UTA Arad 1 1.4 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.49MIZĂ: Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888SPORT–1000 Ron Bonus

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.