Ponturile Zilei: 4 pariuri SINGLE la cote medii de 1.94 pentru luni

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Olanda Tenis ATP Hertogenbosch Bedene vs. Istonim scor corect 2-2 după primele 4 game-uri 1.72  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Stuttgart Johnson vs. Marterer Johnson -3.5 game-uri 1.70  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal ASIA Calificări CM 2018 Iran vs. Uzbekistan 1 & under 2.5 goluri 2.50  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Stuttgart Lacko vs. Struff peste 22.5 game-uri 1.83  NETBET–1500 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.94PROFIT: +5.37

 

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Bedene vs. Istonim

În primul tur de la Hertogenbosch își vor începe aventura pe iarbă britanicul Bedene și uzbecul Istomin în ceea ce ar trebui să reprezinte o partidă echilibrată, în care serviciile vor juca un rol determinant.

Bedene a performat pe zgură și a obținut rezultate foarte bune, dar Istomin e jucătorul mai aplecat spre suprafețe rapide precum cea din Olanda. Totuși, pe iarbă diferența dintre cei doi nu este sesizabilă, iar serviciul bun pe care-l au la dispoziție, suprafața rapidă și loviturile bune din spatele terenului ar trebui să fie garanții pentru un prim set cu puține șanse de break.

Johnson vs. Marterer

Campion în trecut în competiția de juniori de la Wimbledon, neamțul Maximilian Marterer a jucat doar trei meciuri pe iarbă în scurta carieră la profesioniști, iar ultima victorie datează din anul 2013. În ultimii doi ani nu a jucat, în 2015 a pierdut un meci, deci e greu de crezut că va reuși să facă o partidă mare contra unui adversar precum Johnson.

Anul trecut, americanul Johnson a terminat cu 11 victorii și patru înfrângeri pe iarbă, a jucat un sfert la Queen’s, a câștigat la Nottingham și a mers până în optimi la Wimbledon, iar performanțele sale nu sunt întâmplătoare. Are un joc croit parcă pentru iarbă, vine de la un nivel mult mai ridicat decât al adversarului, iar un handicap de 3,5 game-uri îi e la îndemână.

Iran vs. Uzbekistan

Iranul domină grupa A de calificare din zona Asiei, nesimțind gustul amar al înfrângerii, după 7 etape disputate. Gazdele nu au primit vreun gol iar ultimele 4 succese au fost obținute cu scorul de 1-0. Uzbekistanul are nevoie de 3 puncte astăzi pentru a nu pierde contactul cu naționala  Coreei de Sud care are un meci facil în Qatar. În deplasare oaspeții au un singur meci câștigat din 3 disputate.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.