Pariurile lui Mihalache: 2 pariuri plasate pentru luni

3

Dragilor, fără prea multă pălăvrăgeală, în activitatea de pariere nu-și au rostul discuțiile de genul mai bine puneai aia sau cealaltă, nu îmi plac și nu sunt constructive. Ceea ce consider constructiv, însă, sunt argumentările pertinente.

Știu că există la nivel local un trend de pariere a ”cotei 2 zilnice” formată din 3-4 meciuri, lucru cu care nu sunt în totalitate de acord, deoarece prefer maxim 2 meciuri combinate pe același bilet. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai puține șanse de câștig, punct! Sunt convins că fiecare dintre voi ați experimentat în cariera de parior cote de 1.10 pierzătoare, așa că…

Vă invit să dați follow paginii mele de facebook sau contului de twitter, pentru că acolo voi mai posta și live, sau tips-uri de ultim moment!

Primul meu pariu îl puteți vedea în imaginea de mai jos, (cei care nu îl văd trebuie să dezactiveze ad-blocker din varianta desktop) și am mizat la cota 2.00 pe victoria Yaninei Wickmayer în fața Elizavetei Kulichkova. Meciul începe de la 19.00 ora noastră și se dispută la Nottingham pe iarbă, cota este disponibilă în Betfair Exchange, probabil la casele de pariuri este mai mică. Vă puteți face și voi un cont nou la Betfair prin acest link, iar eu vă voi ajuta să vă înmulțiți banii!

De ce am ales această selecție? În primul rând haideți să împărtășesc cu voi niște amănunte statistice pe care le-am descoperit:

  • în 2016, pe zgură, 62.6% dintre game-urile pe propriul serviciu au fost câștigate în tenisul feminin, cu o medie de 0.2 ași/meci
  • în 2016, pe iarbă, 69.8% dintre game-urile pe propriul serviciu au fost câștigate, cu o medie de 0.3 ași/meci

E o diferență considerabilă, iar la băieți e și mai mare, procentajul de game-uri câștigate pe propriul serviciu pe iarbă ajungând la 84% pe iarbă comparativ cu 76.4% pe zgură. E clar că iarba este cea mai rapidă suprafață din circuit.

În aceste condiții, Wickmayer a înregistrat victorii împotriva a jucătoare foarte bune precum Sam Stosur, Kirilenko, Kvitova sau Kuznetsova. Printre victimele sale de anul trecut la Birmingham se numără Wozniacki și Konta, iar Pliskova la Wimbledon și Mladenovic la Eastbourne, au avut mult de furcă împotriva ei.

Rusoaica de 21 de ani, Kulichkova, se situa anul trecut în februarie pe locul 87 WTA, dar o absență datorată accidentărilor a scos-o din Top 200. Niciunul din cei 4 ani petrecuți la nivel WTA nu a înregistrat bilanț pozitiv pentru rusoaică în materie de victorii-înfrângeri.

Cel de-al doilea pariu este plasat pe Betfair Sportsbook, acolo unde primești un bonus de 100 de Euro dacă te înregistrezi prin acest link și un cadou de 50 de Euro din partea Piatadeponturi.ro, constând în toolbox-ul Puterea Cotelor, scris chiar de mine.

Am citit lucruri interesante despre meciul de ligă secundă din Suedia dintre Helsinborg și Brommapojkarna, mă impresionează faptul că oaspeții au o linie excelentă de clasament cu 9 victorii și 1 înfrângere în 11 meciuri, ocupând fotoliul de lider, dar Helsinborg este neînvinsă în acest sezon. Ambele echipe au marcat peste 20 de goluri, iar oaspeții au 4 oameni care au marcat de minim 4 ori, toți suedezi. Helsinborg are un golghetter danez și unul nigerian, ambii apți de joc. Teoretic este un meci de 1-X-2 cu potențial de goluri în ambele porți, dar înclin spre prelungirea seriei de invincibilitate a gazdelor pentru extra-value pe cotă până la 2.37!

                  

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.