Biletul Zilei: marți…13…îl facem să fie cu noroc?

0

Am avut puține emoții ieri din cauza cartonașului roșu apărut în tabăra celor de la Recaș, care putea să ne dea socotelile peste cap, dar totul a fost ok și am bifat cel de-al doilea bilet câștigător la rând. Sper să o țin tot așa și să am inspirație, pentru că am înțeles că Biletul Zilei este barometrul principal după care te judecă pariorii români 🙂

Azi merg pe două meciuri, tot combinate din tenis și fotbal.

Franța și Anglia…amical de 5 stele, doar că vocile spun că Deschamps va schimba primul 11. Cred că vom vedea printre titulari jucători precum Mbappe, Thauvin, Lacazette, Dembele, dar chiar și-așa…oameni buni…sunt super-jucători. În poarta Angliei am înțeles că se va face cu schimbul, locul lui Hart fiind luat ori de Butland ori de Heaton, dar în rest, mici modificări ici-colo. Piesele grele precum Sterling sau Kane sunt prezente! Personal voi juca acest meci pe ambele marchează pentru că este valoare bună…dar o să aștept până aproape de ora meciului să văd cum se mișcă banii prin piețele Betfair Exchange. Vă recomand să stați cu ochii pe pagina mea de facebook sau pe contul de twitter, pentru că voi posta acolo ceea ce voi juca.

Cel de-al doilea meci este din tenis masculin, ucraineanul Stakhovsky fiind favorit azi în meciul cu japonezul Santillan de la Nottingham. Sergey are un serviciu excelent, ceea ce reprezintă un atu fenomenal în jocul pe iarbă și un forehand foarte bun. Doar faptul că a câștigat în fața lui Roger Federer la Wimbledon în 2013 ar trebui să fie un argument suficient! Santillan este un jucător de perspectivă, dar care nu a acumulat suficientă experiență, iar serviciul nu îl ajută în momentele cheie.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Amical internațional Franța vs. Anglia peste 1.5 goluri 1.39 3-2 Da
 Anglia Tenis Challenger Nottingham Stakhovsky vs. Santillan 1 1.46 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.03 din oferta 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ:  Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.