Biletul Zilei: șanse bune să facem 4/4 WIN miercuri

0

Mulțumesc tuturor pentru aprecieri, într-adevăr, traversez o perioadă bună la biletul zilei cu 3/3 câștigate, dar să nu ne entuziasmăm prea tare, oricând poate veni și o serie proastă. Până atunci, hai să ne bucurăm de banii câștigați!

Oferta pentru azi e destul de modestă, am căutat informații și am analizat câteva meciuri, iar pentru astăzi mă voi opri asupra unui meci din tenis și a unei partide din fotbal.

La Stuttgart avem parte de un duel destul de echilibrat între Jan Lennard Struff, neamț în vârstă de 27 de ani, locul 53 ATP și Lucas Pouille, tânăr francez în vârstă de 23 de ani, locul 16 ATP, cu o ascensiune destul de spectaculoasă. De remarcat că Pouille este campion la Budapesta în acest an, iar de la Roland Garros a fost eliminat la capătul unui meci de 5 seturi în turul 3. Ultima întâlnire a fost în acest an la Indian Wells, iar francezul s-a impus destul de lejer. Serviciul este bun pentru ambii jucători, mă aștept la o partidă echilibrată, dar cu un plus de prospețime pentru francez.

Cel de-al doilea meci se dispută la noapte în campionatul Braziliei, unde Sport Recife primește vizita lui Sao Paulo, o partidă destul de echilibrată, dar cu indicii către o potențială victorie a gazdelor. Ambele echipe au un bilanț negativ în deplasările ultimilor ani, iar terenul propriu constituie un avantaj consisten. Recife are 2 victorii și un egal în cele 3 meciuri disputate până acum, singurele puncte din portofoliu, în timp ce Sao Paulo are 3 înfrângeri din tot atâtea posibile în deplasare. Mai mult, din tabăra lui Sao Paulo lipsesc nu mai puțin de 10 jucători, iar 3 dintre aceștia sunt  piese de bază ale primei garnituri.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Tenis ATP Stuttgart Struff vs. Pouille 2 1.59 1-2 Da
 BraziliaFotbal Serie A Brazilia Sport Recife vs. Sao Paulo 1X 1.39 0-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.21 din oferta FORTUNA–300 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Pariază la Fortuna și sponsorul oficial al echipei naționale de fotbal a României îți oferă un pachet în valoare de 500 de Ron până pe 25 iunie. Vezi detalii AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.