Ponturile Zilei: Recomandările de joi, la cotă medie 1.75!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 UTA Bătrâna Doamnă vs. ACS Poli 2 1.60  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Olanda Tenis ATP S-Hertogenbosch Ivo Karlovic vs. Stefan Kozlov 2-01.85  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Stuttgart Tomas Berdych vs. Bernard TomicPeste 22.5 game-uri1.70  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Stuttgart Jeremy Chardy vs. Feliciano Lopez Peste 23.5 game-uri1.80  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Italia Tenis Challenger Caltanissetta Mikhail Kukushkin vs. Ramkumar Ramanathan 2-01.83  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.75PROFIT: +7.52

UTA Bătrâna Doamnă vs. ACS Poli Timișoara, Liga 1

Derby-ul Vestului va fi mai încins ca niciodată, miza partidei spunându-și cuvântul. Timișoara este la adăpostul rezultatului de 2-1, înregistrat la finalul meciului tur, iar războiul declarațiilor dintre Ionuț Popa și Laurențiu Roșu au agitat foarte mult spiritele pentru meciul retur. După analiza primului meci disputat la Timișoara, Poli pornește ca favorită la victorie și automat la ocuparea locului de Liga 1. Poli a dominat meciul tur, dar din păcate pentru ea acest lucru nu este reflectat pe tabela de marcaj. Oaspeții nu se vor putea baza pe Neagu care a primit cartonaș roșu în meciul tur. Un avantaj al arădenilor îl constituie suporterii care vor fi în număr foarte mare la Șiria.

Ivo Karlovic vs. Stefan Kozlov, ATP S-Hertogenbosch

Între Ivo Kalovic și Stefan Kozlov, cei doi adversari pentru un loc în sferturile de la Hertogenbosch, e o diferența de 21 de ani, de câțiva zeci de kilometri pe oră în forța loviturilor, iar puștiul american pare să fie victimă sigură în meciul de azi.

În general, pariurile pe victorii scurte ale lui Karlovic nu sunt recomandate, dar partidele pe iarbă pot fi o excepție, pentru că veteranul croat se simte în largul său pe această suprafață. Joi, e de așteptat să dețină controlul doar din serviciu, pentru că adversarul său e unul scund, care nu poate găsi răspunsurile la retur. Întrebarea e dacă Kozlov va putea să-și țină calmul și să contraatace, dar șansele sunt mici, pentru că americanul nu are experiență pe această suprafață și va oferi șanse pe care uriașul croat ar trebui să le concretizeze.

Tomas Berdych vs. Bernard Tomic, ATP Stuttgart

Berdych și Tomic sunt doi jucători care au oferit cinci meciuri foarte lungi în tot atâtea întâlniri, iar faptul că joi se vor înfrunta pe iarbă ar trebui să-i „ajute” să pună în scenă o nouă luptă strânsă.

Cehul e genul de jucător care pune o presiune foarte mare pe iarbă, care servește foarte bine de la înălțimea celor aproape doi metri și care închide punctele repede. Tomic, în schimb, obține performanțe pe această suprafață pentru că se deplasează foarte bine, lovește mingea foarte repede și se folosește de un slice foarte eficient. E o confruntare a unor stiluri destul de diferite, iar diferența pe iarbă ar trebui să se facă la doar câteva puncte.

Jeremy Chardy vs. Feliciano Lopez, ATP Stuttgart

Veteranul spaniol Feliciano Lopez pornește cu prima șansă în meciul cu francezul Chardy, din optimile de la Stuttgart, principalul său avantaj fiind dat de cifrele mult mai bune pe care le-a avut pe iarbă de-a lungul carierei, dar meciul nu se anunță deloc ușor.

Iarba de la Stuttgart e, probabil, cea mai rapidă din circuit, iar în primele tururi ambii adversari au arătat o formă foarte bună la serviciu. Chardy a oferit un singur break într-un meci foarte, foarte lung cu Mayer, în timp ce Lopez și-a pierdut de două ori serviciul în victoria, scor 6-3, 6-3, cu Simon, un jucător bun de retur.

E greu de crezut că vreunul dintre ei va găsi ușor retururi la serviciile foarte puternice ale adversarului, iar șansele la unul sau mai multe tiebreak-uri sunt destul de mari.

Mikhail Kukushkin vs. Ramkumar Ramanathan, Challenger Caltanissetta

Ca orice indian care se respectă, Ramkumar Ramanathan (nr. 247 ATP) are un joc construit pentru suprafețe rapide, unde-și poate pune mult mai ușor în valoare serviciul și forehand-ul puternic. În această perioadă, după o lună petrecută pe hard, la turnee futures, a ales să-și încerce norocul la challenger-ul de la Caltanissetta (Italia), unde ar cam trebui să se oprească în faza optimilor.

Adversarul lui Ramanathan va fi Mikhail Kukushkin, un jucător cu experiență la nivel ATP, care, însă, a coborât în afara primei sute mondiale. Kukushkin a ajuns la aproape 30 de ani, n-a fost niciodată un jucător impresionant pe zgură, dar diferența dintre el și oponentul de azi e destul de mare, chiar și pe suprafața roșie.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.