Biletul Zilei: varianta lui Catalin Mihalache pentru marți

2

Am câștigat și ieri Biletul Zilei, și sper să facem din asta o obișnuință, iar pe pagina mea de facebook dar și pe grupul secret, am mai oferit bilete câștigătoare, plasate chiar de mine, astfel că ar fi o idee bună să arunci o privire și acolo. Pentru a putea avea acces în grupul secret format pe facebook, în primul rând trebuie să subliniez că este absolut GRATUIT, dar trebuie să îndepliniți condițiile menționate AICI.

Iar toată lumea va juca pe fotbal și azi, pe Mexic, pe Spania U21 eventual, însă privirea mea se îndreaptă către locurile unde găsesc VALOARE în cote, iar de această dată am depistat-o tot în 2 meciuri de tenis. Cota finală de astăzi se ridică la valoarea 3.00, iar șansele individuale de câștig reflectate de cotele primite pornesc de la 55% în sus, astfel că o să diminuăm puțin staking level-ul dacă ne ridică factorul multiplicator final.

Luxemburghezul Gilles Muller atacă turneul de la Queen’s din postura de proaspăt campion al competiției olandeze de la Hertogenbosch, unde, ajutat de serviciul excelent pe care-l deține, a ridicat trofeul deasupra capului după un parcurs cu un singur set cedat.

În primul tur de la Londra, el pornește ca mare favorit în fața georgianului Nikoloz Basilashvili, în fața căruia are foarte multe avantaje. Pe lângă serviciu, Muller va domina prin jocul de fileu și se va ajuta de un slice excelent pentru a sta în schimburi, în timp ce suprafața foarte rapidă îl va împiedica pe adversarul său să-și pună jocul în practică, pentru că Basilashvili e genul de baseliner care are nevoie de timp pentru a-și pregăti loviturile. Mergem cu Muller, cu forma sa foarte bună și cu experiența evident superioară pe iarbă.

În primul tur al turneului challenger de la Propad (Slovacia), ungurul Attila Balazs ar trebui să nu stea foarte mult la discuții cu veteranul canadian Frank Dancevic.

Pentru a ilustra diferența foarte mare care-i separă pe cei doi adversari de azi e de ajuns să spunem că Balazs are 34 de victorii și nouă înfrângeri în acest sezon de zgură, venind după o semifinală la challenger-ul de la Lisabona, în timp ce Dancevic se află la primul meci al anului 2017. Canadianul are 33 de ani, a lipsit șase luni din circuitul ATP și nu a fost niciodată un jucător bun pe suprafața roșie, deci nu vedem cum ar putea opune rezistență în fața unui Balazs care traversează un moment destul de bun.

Deschide un cont nou de jucător online la FORTUNA prin acest link, iar pe lângă bonusul de 300 de Ron, vei primi CADOU din partea noastră toolkit-ul ”3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști”

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis ATP Queens Basilashvili vs. Muller 0-2 seturi1.66
 SlovaciaTenis Challenger Propad Balazs vs. Dancevic 2-0 seturi 1.80
COTĂ FINALĂ: 3.00 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

  1. Ar fi cea mai bună idee ca toți pariorii să joace DOAR single, dar această rubrică este destinată celor care vor bilete combo. Puteți consulta articolul de recomandări SINGLE unde suntem în creștere pe graficul profitabilității în ultimele zile și sunt convins că ați observat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.