Ponturile Zilei: Cotă medie 1.96 a predicțiilor single de marți!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21 Portugalia U21 vs. Spania U212 & Peste 1.5 goluri2.25  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal  Campionatul European U21 Serbia U21 vs. Macedonia U211 & Sub 3.5 goluri2.50  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Italia Baschet Liga A Trento vs. Venezia11.60  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP Halle R. Bautista vs. C. BerlocqUnder 19.5 game-uri1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP HalleP. Lorenzi vs. A. ZverevUnder 20.5 game-uri1.67  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Germania Tenis ATP Halle L. Struff vs. L. PouilleOver 23.5 game-uri1.94  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.96PROFIT: -1.08

 

Vrei să intri absolut GRATUIT în grupul secret al lui Cătălin Mihalache? Citește condițiile!

Portugalia U21 vs. Spania U21, CE U21

Jucători care pot fi oricând în loturile naționalelor de seniori se vor confrunta astăzi la Europeanul Under 21.  Cele două echipe se află în fruntea grupei, obținând victorii fără gol primit la debut. Portugalia nu a pierdut un meci din finala ultimului European, pe care a pierdut-o la vremea aceea în fața Suediei, în timp ce ibericii nu au pierdut nici ei o partidă de peste un an. Starul lusitanilor este Renato Sanchez, iar spaniolii se bazează pe Asensio și Belerin. Cele două echipe sunt cotate cu șanse foarte mari la fazele superioare ale competiției.

Serbia U21 vs. Macedonia U21, CE U21

Ambele echipe speră să obțină cele trei puncte pentru a rămâne în cursa pentru calificare, după ce niciuna dintre ele nu a înscris în primul meci, când au suferit înfrângeri. Sârbii au un lot mult mult mai valoros, marea lor speranță la această categorie de vârstă fiind Marko Grujic, care evoluează la Liverpool. Chiar dacă macedonenii nu par un adversar puternic, au câștigat în calificări grupa din care a făcut parte și echipa Franței.

Trento vs. Venezia, Liga A

Finala campionatului Italian poate ajunge în meci decisiv dacă Trento va obține astăzi victoria. Pe propriul teren, gazdele de astăzi joacă foarte bine și au reușit să obțină șase victorii în ultimele opt meciuri disputate. Ultimul joc a fost unul pe muchie de cuțit, deoarece Venezia a avut avantaj la final de o singură posesie.

Roberto Bautista vs. Carlos Berlocq, ATP Halle

Despre argentinianul Carlos Berlocq s-ar putea spune că urăște să joace pe iarbă și nu s-ar exagera cu nimic. Până la 34 de ani, a strâns doar cinci victorii în 21 de meciuri pe suprafața pe care nu a mai evoluat din 2014, iar marți va juca în primul tur de la Halle doar pentru a bifa un turneu pe iarbă înainte de Wimbledon.

Under-ul la game-uri în meciul lui cu Bautista, la o linie de 19.5, e un pariu cât se poate de logic, chiar dacă nici spaniolul nu e vreun expert pe iarbă. Berlocq nu are forță la serviciu, nu poate lovi decisiv, iar loviturile sale de zgură nu vor avea niciun fel de impact asupra adversarului.

Paolo Lorenzi vs. Alexander Zverev, ATP Halle

Italianul Paolo Lorenzi se numără și el printre jucătorii care „servesc” turnee pe iarbă foarte rar și care nu au succes pe această suprafață din cauza stilului de joc. Marți, la două zile după ce a câștigat un turneu challenger pe zgură, Lorenzi va sta în fața lui Alex Zverev, în primul tur de la Halle, iar singurul semn de întrebare e legat de numărul de game-uri pe care le va strânge, pentru că șanse la victorie nu are.

Cu cinci victorii în întreaga carieră pe iarbă, Lorenzi e un tenismen inofensiv pe această suprafață și nu ar trebui să fie mai mult decât un sparring partner pentru tânărul german. Zverev are calități pe această suprafață, e puternic, returnează și servește bine, așa că nu ar trebui să piardă foarte mult timp cu un adversar facil.

Jan-Lennard Struff vs. Lucas Pouille, ATP Halle

Câștigător în urmă cu două zile pe iarba de la Stuttgart, francezul Lucas Pouille se va înfrunta, în primul tur de la Halle, cu adversarul care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul parcursului de săptămâna trecută.

În optimile de la Stuttgart, cei doi au jucat un meci foarte strâns, decis abia în set decisiv, scor 4-6, 7-6, 7-6 pentru Pouille, după o luptă în care francezul a fost nevoit să salveze o minge de meci a adversarului. Iarba de la Halle e foarte rapidă, Pouille a impresionat la serviciu la Halle, iar Struff e un jucător de forță, cu aptitudini pe această suprafață, scenariul din meciul de acum o săptămână nefiind întâmplător.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.