Biletul Zilei: value bet pentru vineri cu șanse bune de câștig

0

Varianta de bilet propusă pentru vineri este formată dintr-un singur meci, cotat la o valoare care ne convine de minune. Ați văzut ieri că am sfeclit-o chiar cu cota cea mai mică de pe bilet, Johanna Konta fiind terfelită pe teren de Coco Vandeveghe, 6-1/6-3. Ar fi fost suficient să câștige și britanica minim 7 game-uri, dar puțini și-au imaginat o astfel de umilință. În ceea ce privește pariurile plasate de mine și postate în grupul secret, am avut 4 câștiguri, 1 Void și 1 pierdut, profit bunicel!

Astăzi ne protejăm de cel de-al doilea factor de pe bilet care ne poate influența câștigul și lăsăm unul singur. Sabine Lisicki este la primul turneu din acest an, iar în partida de astăzi contra Juliei Georges este cotată ca și underdog, ceea ce pe noi ne avantajează! Membrii grupului meu secret pot confirma faptul că în turul precedent am profitat și de pe urma victoriei sale împotriva lui Shelby Rogers.

VEZI AICI 16 PONTURI DIN CARE SĂ ÎȚI CREEZI BILETELE PENTRU VINERI!

Julia a ajuns în sferturile turneului după 2 victorii clare împotriva a două adversare care au practicat un joc modest: Lara Arruabarena, jucătoare care nu are performanțe pe iarbă și Pavlyuchenkova, accidentată la umăr. Astăzi, Georges (fie vorba între noi, nici ea nu e cine știe ce pe iarbă), va da piept cu fostă finalistă la Wimbledon și asta poate spune multe. Diferența mare dintre pozițiile celor două în clasamentul WTA o cotează pe Georges ca și favorită astăzi, iar noi nu putem decât să profităm de această Extra-Valoare în favoarea noastră.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Tenis WTA Mallorca Georges vs. Lisicki 2 2.24 2-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.24 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.