Biletul Zilei: ne dublăm banii cu varianta de sâmbătă?

0

Sâmbătă avem parte de o ofertă destul de restrânsă, e normal în această perioadă a anului, iar echipa noastră caută să vă ofere cele mai bune soluții în materie variantă COMBO pentru biletul zilei.

Cehia părea fără speranță după prima etapă a grupelor campionatului european U21 și cu perspective slabe, având în vedere că urma să întâlnească Italia, una din favoritele la titlu. Iată că după meciul cu squadra azzura și-au reînviat șansele de calificare, fiind favoriți la clasarea pe locul 2 în grupă. Danemarca are 0 goluri marcate și 5 primite după meciurile cu Germania și Italia, dar cel mai important aspect este acela că nu și-au creat deloc ocazii.

Getafe joacă promovarea pe propria arenă și are de remontat acel 0-1 din tur în fața lui Tenerife. Ne putem aștepta la un joc destul de tacticizat, în care nimeni să nu riște inutil până pe final. Probabil gazdele se vor instala cu un joc de posesie în jumătatea adversă, iar oaspeții se vor mulțumi să stea pe 2 linii în defensivă și să aștepte oportunități de „ciupeală”.

Valerenga și Lillestrom sunt două echipe destul de inconstante în campionatul Norvegiei, echipe de pluton, cu sclipiri în atac, dar și cu mari probleme pe faza defensivă. Mizăm pe minim două goluri marcate în meci, cu gândul că fiecare echipă ar avea șanse destul de bune să înscrie.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal EURO U21 Cehia vs. Danemarca 1X 1.24 2-4 Nu
 Spania Fotbal Segunda Division Getafe vs. Tenerife sub 3 goluri HA 1.29 3-1 Nu
 Norvegia Fotbal Eliteserien Valerenga vs. Lillestrom peste 1.5 goluri 1.27 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.03 la 888SPORT–1000 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.