Ponturile Zilei: Șase predicții la cotă medie 1.82 pentru sâmbătă!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Spania Fotbal LaLiga2 Getafe vs. TenerifeGetafe promovează2.00  BETFAIR–450 Ron BonusDa
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa ConfederațiilorMexic vs. RusiaAmbele marchează1.76  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Campionatul European U21Cehia U21 vs. Danemarca U2111.65  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Germania Tenis ATP HalleFederer R. vs. Khachanov K. Khachanov +4.5 game-uri 1.98  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Anglia Tenis ATP LondraMuller G. vs. Cilic M.Peste 10.5 game-uri în primul set 1.85 UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Anglia Tenis WTA BirminghamMuguruza G. vs. Barty A.1 1.68  FORTUNA:–300 Ron BonusNu
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -5.02

 

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Getafe vs. Tenerife, LaLiga2

Returul finalei play-off-ului se va disputa cu cărțile pe față, ambele echipe urmând să etaleze tot ce au mai bun pentru un obiectiv pe care doar una îl va îndeplini, promovarea în Primera Division. După meciul tur Tenerife este în avantaj pentru că a câștigat cu 1-0, dar acest scor poate fi surmontat de Getafe. Echipa lui Paul Anton a impresionat când a evoluat în fața propriilor suporteri, unde a pierdut un singur meci în acest sezon. Meciul tur a fost unul închis, fiind trimise doar 3 șuturi pe spațiul porții, toate de Tenerife. Ținând cont de faptul cum joacă Getafe acasă vom miza pe faptul că îi vom vedea în La Liga din toamnă.

Mexic vs. Rusia, Cupa Confederațiilor

Un meci de a fi sau nu în semifinale va avea loc între Mexic și Rusia. Pentru ruși există doar opțiunea victoriei, ținând cont că Portugalia va obține victoria în fața Noii Zeelande. Mexicanii traversează însă o formă de zile mari, cu o singură înfrângere suferită în ultimele 15 meciuri. Chiar dacă au câștigat cu Noua Zeelandă, rușii riscă să părăsească această competiție în urma înfrângerii în fața Portugaliei, meci în care și-au arătat carențele în joc.

Cehia U21 vs. Danemarca U21, Campionatul European

După victoria surprinzătoare în fața Italiei, Cehia este la mâna ei pentru a se califica în penultimul act. Cehii au nevoie de o victorie la minim 3 goluri pentru a fi în careul de ași., în fața unei echipe ce a suferit înfrângeri pe linie și nu a înscris în fața Germaniei și a Italiei. Cehii sunt pe val, iar această formă îi poate duce spre o victorie lejeră astăzi.

Roger Federer vs. Karen Khachanov, ATP Halle

Rusul Karen Khachanov e surpriza turneului de la Halle, unde sâmbătă va juca împotriva marelui Roger Federer în faza semifinalelor.

Evident, Federer e marele favorit, dar forma bună arătată de Khachanov ar putea conduce spre un pariu interesant. Rusul a jucat solid cu Simon, a profitat de abandonul lui Nishikori, apoi a câștigat o luptă lungă cu compatriotul Rublev, iar tenisul său a atins un nivel foarte bun. Federer nu a strălucit, nici nu a forțat prea tare, dar ar trebui să se impună prin experiență și inteligență tactică. Totuși, rusul pare un outsider de încredere.

Gilles Muller vs. Marin Cilic, ATP Londra

De la startul seoznului de iarbă, Gilles Muller și Marin Cilic s-au numărat printre jucători care traversează o formă foarte bună. Muller a strâns șapte victorii în șapte neciuri, a câștigat la Hertogenbosch și a continuat foarte bine la Londra, unde a câștigat în minimum de seturi cu Tsonga și Querrey, după ce a cedat o manșă cu Basilashvili.

Cum Cilic a defilat cu americanii Isner, Kozlov și Young și a servit de minute, cum Muller e un expert al jocului pe iarbă și cum amândoi sunt în formă și au obiceiul de a furniza over-uri în primul set mergem pe un început echilibrat și minimum 12 game-uri.

Garbine Muguruza vs. Ashleigh Barty, WTA Birmingham

În semifinalele de la Birmingham, iberica Garbine Muguruza și australianca Ashley Barty au de dat o bătălie care se anunță foarte interesantă.

Dacă Barty e o specialistă a ierbii, Muguruza e o jucătoare care performează pe toate suprafețele. Fostă finalistă la Wimbledon, Muguruza și-a găsit ritmul în primele două tururi, cu Kulichkova și Risker, apoi a beneficiat de abandonul americancei Vandeweghe. Barty a avut și ea un parcurs foarte bun, cu Vondrusova, Strycova și Giorgi drept victime, dar forța superioară a spanioloaicei ar trebui să o ajute să ajungă în finală.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.