Biletul Zilei: meciuri surpriză pentru duminică!

0

Salutare prieteni, iată că am revenit după o zi de pauză cu biletul zilei, iar pentru astăzi vreau să vă propun o variantă din 2 meciuri din competiții la care pariorii români au mai puțin acces din punct de vedere informațional, totul rezumându-se, de obicei, la o eventuală radiografiere a datelor statistice, lucra care nu este suficient.

Cota finală este 2.16 prin combinarea celor 2 meciuri pe același bilet, iar eu le dau șanse de reușită destul de bune. Astăzi voi mai posta pe pagina mea de facebook unele din pariurile pe care le voi plasa, iar pe grupul secret de pe facebook, unde avem 8 bilete câștigătoare din ultimele 10, voi posta absolut tot ce pariez

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Confruntare dezechilibrată în prima ligă a Coreei de Sud, unde liderul Jeonbuk Motors primește vizita lui Daegu Citizens, echipă aflată în partea de jos a clasamentului. Jeonbuk s-a întors pe propria arenă după ce aceasta a fost reconstruită, iar din punct de vedere al efectivului va alinia cea mai bună echipă, Ricardo Lopes revenind între titulari, alături de căpitanul Shin Hyung-min care a fost suspendat. Va fi un meci cu greutate pentru play-makerul Kimb Bo-Kyung, care va disputa ultimul meci la echipă, acesta fiind vândut la Kashiwa. Daegu nu este o echipă care să pună probleme, iar în deplasare au doar 3 egaluri în 8 meciuri disputate, fără victorie. Golgheterul Evandro și căpitanul Park Tae-Hong lipsesc de la oaspeți pentru această partidă. Mă aștept la o victorie lejeră a gazdelor.

Rămânem tot pe tărâm asiatic, mai exact în Japonia, unde Kashiwa Reysol trece printr-o formă excelentă, bifând 8 victorii în ultimele 10 partide disputate. Astăzi ei primesc vizita lui Consadole Sapporo, echipă care are un bilanț execrabil în deplasare, reușin un singur egal în 8 partide disputate, pierzând ultimele 5 partide consecutive. Gazdele sunt în efectiv complet și mă aștept la o victorie convingătoare.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Coreea de Sud Fotbal K League Jeonbuk vs. Gaegu 1 1.44 2-2 Nu
 Japonia Fotbal J League Kashiwa vs Sapporo 1 1.5 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.16 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:  Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.