Biletul Zilei: țintim profit de la început de săptămână

0

Prieteni, recunosc faptul că trec printr-o serie nefastă la Biletul Zilei oferit cititorilor piatadeponturi.ro, dar nu se poate ocoli aspectul ghinionului în acest context, atât varianta de ieri cât și altele fiind la limită de doar un gol sau un game la tenis. Există și astfel de perioade în cariera unui parior. În altă ordine de idei, echipa a atins o performanță greu de realizat, oferind 24 de ponturi câștigătoare din 24 posibile în articolele cu meciuri recomandate pentru biletul zilei la cote medii de 1.32!

Calificările pentru Wimbledon încep astăzi, iar neamțul Maximilian Marterer pare să aibă o misiune facilă în primul tur. În acest sezon are 2 victorii și 2 înfrângeri pe iarbă, trecând în meciuri de doar două seturi de Istonim și Bublik, iar la capitolul înfrângeri a fost răpus de Thiem și Johnson în manieră destul de strânsă. Adversarul său de astăzi, Milijan Zekic, aflat cu 100 de poziții mai jos în clasamentul ATP, este la primul său meci pe iarbă în cei 14 ani de carieră ca și profesionist, astfel că nu poate emite pretenții absolut deloc. Mizăm pe un 2-0 la seturi pentru neamț.

Guido Pella este unul din favoriții turneului Challenger de la Milano, iar bilanțul recent este de 7 victorii din 10 meciuri pentru el, două din cele 3 înfrângeri survenind în fața lui Zverev și Del Potro. Astăzi are de înfruntat un spaniol, Martinez Portero, care debutează la un turneu de tip Challenger, până acum evoluând doar la turnee de tip Futures. Nu cred că vom avea prea mult dramatism în această confruntare.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis Calificări Wimbledon Marterer vs. Zekic 2-0 la seturi 1.44
 Italia Tenis Challenger Milano Guido Pella vs. Martinez Portero 2-0 la seturi 1.44
COTĂ FINALĂ: 2.07 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.