Biletul Zilei: mizăm doar pe fotbal pentru miercuri

0

Varianta propusă ieri la biletul zilei este încă în așteptare, 3 din cele 5 meciuri propuse fiind câștigătoare, iar două dintre ele au fost amânate pentru azi, meciurile fiind din tenis, iar ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor de la Eastbourne.

Voi mai posta unele pariuri plasate de mine pe pagina mea de facebook, deci ar fi bine să îi dați cu Follow dacă nu ați făcut-o deja!

Am depistat un meci în campionatul Coreei de Sud, unde pariurile cu valoare în cotă apar destul de des, însă astăzi preferăm ca pentru varianta combo să acoperim cu egal. Gangwon este o echipă nou-promovată și de aici izvorăște și avantajul nostru în materie de cotație, bookmakerii neacordându-le șanse foarte mari, ca și caz general. Gazdele noastre de azi, însă, au avut o serie de 6 meciuri fără înfrângere, 5 dintre ele fiind victorii, înainte de a fi învinși în deplasarea de la Jeonbuk (liderul la zi). Momentan sunt pe un onorabil loc 4, iar astăzi dau piept cu lanterna roșie, Gwangju, echipă fără victorie de 7 etape, cu cel mai slab bilanț în deplasare( doar 3 egaluri în 7 meciuri, 4 goluri înscrise și 13 primite). De remarcat și faptul că oaspeții se confruntă cu o situație deosebită astăzi, primii doi portari fiind indisponibili și fiind nevoiți să apeleze la serviciile unui portar care în sezonul trecut a apărat doar 2 meciuri la o echipă de rezerve!

Avem meci de calificare în Champions League la Belfast, acolo unde campioana Irlandei de Nord, Linfield, va căuta să ajungă în turul 2 al calificărilor după 5 ani. Ei vor da piept cu La Fiorita, campioana statului San Marino, echipă care valorează de 10 ori mai puțin la nivel de lot și care are un bilanț convingător pentru selecția noastră la meciurile disputate în competițiile europene în deplasare: 5 meciuri-5 înfrângeri, un gol înscris și 19 primite! Apropo, știți cine e în poarta lui Linfield? Experimentatul Roy Carroll, campion al Angliei cu Manchester United!

Ultima selecție este semifinala de Cupa Confederațiilor dintre Portugalia și Chile, prea multe noutăți la nivel informațional nu sunt despre cele două echipe, până și mama știe de Cristiano Ronaldo la Portugalia și Alexis Sanches sau Vidal la Chile. Ceea ce am observat la sud-americani sunt fisurile din sistemul defensiv care pot fi exploatate foarte ușor de jucătorii campioanei Europei. Nu vreau să îmi bat capul cu rezultatul final, dar un gol în poarta chilienilor îmi pare destul de plauzibil.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal K League Gangwon vs. Gwangju 1X 1.22 2-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Linfield vs. La Fiorita Linfield -1.5 HA 1.36 1-0 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Portugalia vs. Chile Portugalia marchează 1.30 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.16 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.