Ponturile Zilei: Predicțiile pentru miercuri, la cotă medie de 1.80!

0

Ponturile Zilei recomandate în acest articol sunt meciuri atent analizate de către tipsterii și colaboratorii noștri, pe care vi le recomandăm în regim de pariere SINGLE.

Staking-ul recomandat are la bază și un confidence-rate acordat fiecărei selecții în parte, iar plasarea mizelor în funcție de steluțele acordate este exemplificată foarte simplu AICI

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Kerber A. vs. Pliskova Kr. 1 1.51  BETFAIR–450 Ron BonusDa
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Cîrstea S. vs. Konta J. 0-2 1.68  NETBET–1500 Ron BonusDa
 Anglia Tenis WTA Eastbourne Pavyluchenkova A. vs. Watson H. 2 2.18  UNIBET–250 Ron BonusDa
 Uniunea Europeana Fotbal Cupa Confederațiilor Portugalia vs. Chile Ambele înscriu1.83  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: +4.81

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Kerber A. vs. Pliskova Kr., WTA Eastbourne

În săptămâna în care poate pierde poziția de lider mondial în fața Simonei Halep, nemțoaica Angelique Kerber revine pe cea mai bună suprafață a sa, iarba, și își începe pregătirea pentru Wimbledon la Eastbourne. În primul tur, ea o va înfrunta pe Kristyna, sora mai slab clasată a familiei Pliskova.

Meciul pare foarte greu la prima vedere pentru Kerber, pentru că germanca trece printr-o eclipsă de formă și nu a mai câștigat un meci de la începutul lunii mai, iar adversara deține un serviciu puternic și un forehand cu care poate face ravagii pe iarbă. Totuși, Kerber poate atinge un nivel fabulos pe iarbă, va da foarte multe mingi înapoi și va obține multe greșeli neforțate de la un oponent care e predispus la așa ceva. În ianuarie, la Australian Open, Kerber i-a lăsat Pliskovei doar patru game-uri, semn că se poate descurca ușor în fața unui asemenea stil.

Cîrstea S. vs. Konta J., WTA Eastbourne

Iarba nu e chiar suprafața pe care Sorana Cîrstea își poate etala în voie loviturile, iar românca va da peste un adversar foarte puternic în turul doi de la Eastbourne, unde va trebui să se lupte cu Johanna Konta, marea speranță a gazdelor la câștigarea trofeului.

Reprezentanta noastră a pierdut deja un meci la Eastbourne, cu Hsieh, în ultimul tur de calificări, dar a avut noroc și a prins tabloul principal ca lucky loser, trecând în prima rundă de inconstanta Siniakova, dar Konta e altă mâncare de pește. Britanica joacă un tenis mega agresiv pe iarbă, servește tare și are obiceiul de a închide punctele, iar stilul ei e exact cel care nu-i convine Soranei, pentru că nu poate prelua rapid inițiativa în punct. Konta a bătut-o pe Cîrstea în minimum de seturi la Mamaia, pe zgură, cea mai bună suprafață a româncei și cea mai slabă a britanicei, iar un deznodământ asemănător ar trebui să ne aștepte și la meciul de azi.

Pavlyuchenkova A. vs. Watson H., WTA Eastbourne

Desconsiderată de bookmakeri în primele două meciuri, britanica Heather Watson a jucat excepțional cu Tsurenko și Cibulkova, le-a eliminat din postura de outsider, iar miercuri se va bate cu rusoaica Pavlyuchenkova pentru un loc în sferturile de la Eastbourne.

În meciurile în care a produs surpriza, Watson a servit la superlativ, a returnat de minune, și-a ținut mereu adversarul sub presiune și s-a încărcat cu energia publicului care i-a fost alături. Pavlyuchenkova a revenit dintr-un moment greu în meciul cu Mertens, a strălucit pe backhand, dar a arătat multe carențe la deplasare și a greșit mult cu forehand-ul. E un meci echilibrat, dar britanica e un underdog bun și merită încrederea noastră.

Portugalia vs. Chile, Cupa Confederațiilor

Favorite la începutul competiției pentru un loc în finală, Portugalia și Chile se află astăzi față în față în penultimul act. Ar trebui să avem un meci fantastic, având în vedere potențialul ofensiv pe care-l au cele două echipe, dar rămâne de văzut în ce măsură vom avea spectacol.

Portugalia și-a câștigat grupa din care a făcut parte, aparent fără prea mari emoții. Ultimul meci a fost un bun antrenament pentru semifinală, acel 4-0 cu Noua Zeelandă, poate cea mai slabă formație de la acest turneu. În schimb, Chile a scos cu Australia remiza de care avea nevoie pentru a termina pe poziția secundă, dar are o singură victorie în trei meciuri, 2-0 cu Camerun din startul competiției.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.